29 april

Upp imorse kom jag tillslut iallafall, hade ändå god tid på mig. Fixade mig, så hade store syster sms:at o hon skulle komma hit. så hann träffa Tindra en liten stund innan jag åkte till läkarn. O hon var på väldigt bra humör idag. :) Sen åt jag frukost, o store syster gick med ut med Tindra o tog med Tiwa också. Så det slapp jag! Tog bara 30 min, så hann iaf med bussen hem så man kom hem i "vettig" tid. Fanns inga jävla sittplatser första timmen dock. Så det var ju mindre kul. klarar typ inte att stå så länge pga av min sjukdom. så det känns nu kan man säga. Men men. Gick bra hos läkaren iallafall. :)

Imorgon är det valborg också, och det verkar inte som om det händer ett skit? Blir väl troligen ensam hemma. Syster ska iväg till en vän verkar det som och mamma ska iväg hon med. Så det blir ju en rolig valborg. Inte direkt så att man vill sitta & supa för sig själv. Blah, hatar att bo här ibland. Känner ju förfan inget folk. :(


28 april

Inte hänt ett piss idag nästan, mer än att jag kollat på tv & vart ute med Tiwa, ätit mat, pratat me min älskling lite (vilket jag älskar att göra), o sen vart till affären en snabbis. Försökte få upp syrran rätt länge också, vilket är näst intill omöjligt.

Imorgon lär hela dagen gå åt att ta mig till danderyd. Ska till läkaren då. Bussarna går inte så ofta varken dit eller hem. Så kommer vara där 1 timme innan. O har jag otur kommer jag precis missa bussen hem o får vänta 1 timme då med. Men men, sånt é livet. Inte mycket att göra något åt. heh

Snacka om puckad! ..


Martina, en barndoms vän som också var med idag. :)


Tindra var med i tidningen idag, LT :)


Jadu vad säger man..

Blev tvungen & ta bort mitt inlägg jag skrev tidigare pga av vissa orsaker. Även om jag verkligen inte kände för det. Oavsett så hann inte så många med att läsa iallafall. Dock så säger jag fortfarande en sak: BÖRJA MED ATT TÄNKA EFTER LITE MERA!! ...


Kväll

Blev en ganska okej dag idag ändå, satt ett tag på balkongen. Blev inte så länge som jag tänkt dock. Vid halv 5 så hämtade Kina oss. Så var vi där några timmar, träffade Tindra o Tyson o åt vår mat. Och fick smaka lite chips o dipp, som jag förövrigt åt när jag kom hem också. Suttit en stund framför tv:n & ska nog sätta mig där nu igen. Är rätt trött efter idag även om man inte gjort allt för mycket. Tänkte låta Tiwa springa lös på dagis också. Kom dit me Josse. o hon skulle just börja leka med Tiwa när hon upptäckte att de va någera som satt där o drack när hon kom springande. De såg rätt kul ut. Fick skratta en del! haha.


.....?

Har varit vaken sen typ 10 nu tror jag, vaknade & gick ut med Tiwa. Har ätit frukost, nu vet jag inte vad jag ska göra alls. Alla verkar sova fortfarande. Stendött överallt. :( Så passande att skriva i bloggen då, även om jag inte har en aning om vad jag ska skriva. But who cares! haha.

Är sol idag med iaf, hoppas man ska kunna sitta på balkongen sen när solen kommer dit. Så får man tiden att gå lite iallafall. Vänar på att syrran o hennes kille ska komma o hämta tv:n vi inte ska ha kvar mer. Som pajjade. :p Det är väl allt just nu. Får väl se om det händer något kul under dagen. Men det tror jag inte. ska sätta igång en tvättmaskin nu bara. Alltid något. :p

Har börjat komma sommargäster hit redan, alltid såhär års. Även om folk inte har semester så åker dom hit över helgen. De är väl enda gången det är fart nånsin här. Förutom när de är speedway då. Och så har alkisarna börjat sitta i parken här ute också. haha.. Jaja!

Kom just o tänka på när jag spelade fotboll, att de va en tjej i samma lag som några år senare gick bort. Måste passa på att länka till sidan då också. Hon blev inte alls gammal. :( Här kommer länken: http://www.asa.pp.se/

Woho! or something like that..

Var o tog dom där jävla proverna idag iallafall, de va inte så lätt att komma ur sängen men. Ah, det gick. :) Det är väl huvdsaken det kanske. Efter jag varit o tagit proverna så gick jag & mamma o handlade lite grejjer hem. Efter ett tag kom fick ja upp Josse också, eftersom Kina skulle komma me Tindra. Hon blev här ett bra tag också pga av att Tindra fan inte kan få igång sin mage. Inte skitit på typ 2 dagar nu tror jag. Så det e fan inte lätt. :( Så hon grät en hel el till och från. Suttit en kort stund på balkonen också o njutit av solen o värmen. Hoppas verkligen att det ska hålla i sig ett tag nu. Så himla skönt! Nu tror jag faktiskt att jag ska sätta mig en stund framför tv:n o slappa. O kanske gå o handla nå chips eller något senare om jag orkar. Annars blir det nog imorgon istället. Får se. :) Blir lugnt ikväll iallafall. Som vanligt i den här hålan. But not much 2 do, bara o gilla läget ett tag till. :)




23 april

Syster kom me Tindra, vi åt frukost. Efter några timmar skulle jag till läkaren. De gick ju bra, skönt det. :) Var ny läkare nu så man vet ju aldrig. Fick iallafall förlängd sjukskrivning. Och gastokopin hade tydligen inte visat ett skit som ja gjorde för ett tag sen nu. (som jag trodde)

Det var väl allt, ska upp imorgon igen och ta lite prover bara. Som jag gjort 500 tusen gånger nu elelr något. Men det skadar väl inte o ta om dom antar jag. Nästa vecka är väl sista tiden till läkaren på ett tag hoppas jag. Varit rätt mycket sen i januari nu. Ge mig lite vila. TACK! :p Allt är iofs bara för min egen skull, så det skadar väl inte. Men varit lite väl mycket efter varann bara.

Nu orkar jag inte skriva mer, kanske kommer något senare. Ha d bra så länge. :)


Jäää.

Nu har jag vart vaken ett bra tag, eller ja det beror på man ser det kanske. Vaknade av att syster som ofta annars kommit hit med Tindra. Mamma o lillsyrran hade inte åkt in till sthlm än då. Men nu e dom där. :) Åt frukost me store syster. Tindra hade ingen bra dag alls idag. Ont i magen stackaren. :( Nu sitter jag här och har extrem huvudvärk. som inte verkar vilja försvinna heller. Lagom kul! Tänkte snart gå ut med Tiwa också. Får väl se vad som händer senare.


One



Some love one, some love two.
I love one and that is you!

Blah

Orkade aldrig sätta mig ner här och skriva igår, var på ett möte igår morse o gick upp i "vettig" tid. Efter några timmar så kom store syster me Tindra. Vilket inte var tänkt, men det blev så sen iallafall. :) Mycket mer hände nog inte tror jag. Jo duschade Tiwa på kvällen. haha, de gillade hon INTE. Men de va tvunget! Speciellt nu när hon löper, o med sin päls.

Idag va jag väl uppe runt 10, gick ut med Tiwa och då mötte ja såklart store syster som var på väg till oss. Åt frukost. Sen åt vi lite kladdkaka med grädde. Eller ja, jag åt min utan. Gillar inte grädde supermycket direkt. :p

Imorgon lär det inte hända ett skit tror jag, mamma o lillsyrran ska in till sthlm så jag är hemma med Tiwa. :)
Sen på torsdag ska ja till läkaren. Får väl se hur det går.

Nu sitter jag här, som vanligt o lyssnar på musik bara. Har inget vettigt att göra. Bläh! :( Så uttråkad att det inte finns ord för det. Vill flytta härifrån nån gång, men de verkar som om det ska ta en jävla tid innan det går tyärr. Så svårt o få lägenhet nu. Ingen som vet nånstans där man kan få lägenhet relativt fort? Söder om sthlm helst, kanske till o med i äckel s-tälje igen om de blir tvunget.

Söndag

Duschat & hängt lite tvätt. Är väl det enda vettiga jag gjort idag. Mycket mer än så lär det inte bli heller. :p Men bättre än ingenting alls. Ätit har jag gjort sen ett tag nu också. Inte direkt rolig dag än så länge, men det är ju söndag så.
Blir väl tv som vanligt skulle jag tro. Något nytt program idag, Söndagsparty med Filip & Fredrik som ja tänkte glo på. :)

Just nu sitter jag bara här som vanligt och lyssnar på musik. Varierande liv. Hell yeah! :P

Hemma igen

Hemma nu sen ett par timmar, kan säga att det känns i kroppen att man suttit sammanlagt typ 3 timmar i bilen. Eller vad det nu blir. Snöade ju när vi åkte till pappa också. Och runt 7 imorse när ja va upp en sväng. Snö nu? NEJ TACK! Blev fika och en massa prat. :) Kom dit runt 12 tror jag, o åkte hem vid halv 4 igen. Då stannade vi och åt på vägen hem också. Och så gick syrrans kille in en sväng på biltema medans vi väntade i bilen med Tindra o Tiwa. :p Sen hämtade vi mamma som passat Tyson. Efter det åkte vi hem. Pratade lite med Rasmus på msn också. :) Lika trevligt som alltid.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, tror att jag ska ta ett bad lite senare och sätta mig en stund framför tv:n. O ta någon cider kanske. Om det blir så eller inte är en annan sak dock. :p Orkar inte röra mig röv härifrån just nu. Sitter och lyssnar på musik (som vanligt) . O äter glass med fruktcocktail i. Gottit! :) Har ett möte o en läkartid nästa vecka. Jag längtar inte för fem öre kan jag säga. Hoppas det ska gå bra ialla fall. Lär det göra, men lusten finns bara inte. Men är ju ett måste, så bara att göra det och se glad ut. :p

Were ever you are

Var du än är, och var du än befinner dig,
så finns jag alltid där för dig.
Jag vakar över dig som gud över jorden.
Förklarar mina känslor genom dom här orden.
Dagarna kommer, å dagarna går.
Jag älskar bara dig, och jag hoppas du förstår.
Det finns en dröm, och du å jag lever i den.
När du ser på mig, så stannar tiden.
Tusen diamaner finner jag i dina ögon,
Alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom.
Älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta,
utan dig skulle jag vara borttappad.

 

 


17 april

Grattis pappa. :) Ska åka ner till -stälje imorgon iaf som jag sagt tidigare. Me bil denna gång dock. Går LITE snabbare! Även om det bara blir över dagen. Får ju fira honom. Blir några som ska dit. Lär inte hända så mycket mer i helgen tror jag. Får väl se.

Varit sol hela dagen idag, hoppas att det håller i sig också. Så skönt me lite sol. Syster var här en del timmar idag med Tindra, det var trevligt. Hon bara växer & växer nu. Och ler o skrattar en himla massa. Är kul att se hur fort det förändras.

Ha en trevlig fredag!




16 april

Helt sjuk dag det här, och allt för en jävla tv. Mer orkar jag inte dra upp här. Det e väl troligen löst nu iaf. Som vanligt har det väl inte hänt ett skit här. Vek tvätt tidigare, det är väl allt förutom o ha kollat på tv o vart ute med Tiwa.

I morgon lär väl store syster komma som vanligt med Tindra, hon var inte här idag.

Jaja, orkar inte skriva nå mer. Tappat gnistan? eh. hejs!

Idre



Tagen i idre för några år sen nu. Nära mosters o hennes mans stuga. Underbar!

15 april

Fortfarande har jag ingen aning vad jag ska skriva. Sitter vid datorn, pratar inte med någon alls. Lyssnar bara på musik. Wiho! Or not, roligare kan man nog ha. Ingen sol idag heller, så har inte vart ute mer än jag måste. Dvs med Tiwa.
Enda som händer den här veckan e väl till helgen då vi ska och fira pappa som blir gammelgubbe. Men det är inte för än på lördag.

Så tråkiga dagar, händer ingenting. Känns verkligen Inge kul alls. Börjar lessna på att aldrig göra något, hoppas vi ska få lägenhet snart närmare sthlm iaf, så vi kan flytta. Men det är ju inte det lättaste, så det lär väl ta en jävla tid det också. Som allt annat. Det man vill ska gå snabbt, går knappt framåt alls. Det man vill ska lösa sig/bli bra står stilla det med. Det man nästan skiter i, ja de går framåt med en jävla fart.



Ehms

Med tankens kraft skapar vi det ena eller det andra.

Varje gång du säger något ironiskt om någon, får du
räkna med att andra gör detsamma om dig eller någon
annan. Du ger det kraft och näring att fortsätta leva.

Varje gång du baktalar, fördömer, klandrar,
kritiserar, förolämpar eller attackerar någon på något
sätt, oavsett om det är framför dem eller bakom deras
ryggar, oavsett om det är mycket eller lite,
fortsätter det att hända, dig eller någon annan.

Genom att du själv håller på med det, ger du det
näring att fortsätta finnas. Varje gång du sänder ut
tankar av hat, skapar du hat.

Samma sak händer när du talar gott om andra. Andra
börjar tala gott om dig för du har en positivare
attityd som sprider sig som ringar på vatten.

Det du gör mot andra kommer alltid tillbaka, förr
eller senare, i en form eller annan, i en eller annan
grad, till dig själv dvs till sin ursprungskälla. Som
en bumerang kommer det tillbaka med större kraft än
det hade när det skickades ut. Som en magnet dras det
tillbaka till dig.
Detta betyder att vi har ansvar för våra tankar, ord
och gärningar.


Hittade denna i datorn, och vill lägga ut den här. Onödigt som fan kanske. Men ah, så blir det. Och den e inte riktad till eller mot någon. Vill bara ha den här ändå.


Nothing 2 say

Tom på ord, massa tankar. Men kan inte få ut ett skit. Antar att det är bäst också. Orkar inte skriva mycket mer nu känns det som.

Ska väl säga att store syster va här som hon brukar rätt ofta me Tindra. Hon får en alltid o le lite. Händer inte så mycket annat här direkt. :( Behöver komma ut känns d som, men så långt till vänner nu. It sucks! o saknar dig också. :/ Satt en kort stund på balkongen också. Och tv jäveln vi hade fått låna, lånar vi inte längre pga av en idiot som kom med en kommentar i systers blogg. :S Så jävla less. Men då fick du väl som du ville antar jag.


I ωаииа  ве тне оие ωно аℓωауѕ маκе уоυ ѕміℓе.


Du

När du är trött och ledsen
och livet blir för hårt
vill jag hjälpa dig att bära
det som är jobbigt och svårt.

När du tvivlar på allting du ser
och känner dig ensam och svag
vill jag få dig att fatta
det kommer en ljusare dag.

När du inte orkar förklara
och själv inte orkar stå
låt mig gråta med dig
låt mig försöka förstå.

När alla andra försvunnit
våga då lita på mig
för jag lovar att inte svika
ska alltid vara din vän.

Fick för en del år sen från Martina. Älskar den fortfrande lika mycket.


13 april

Hmm.. Vet inte alls vad jag ska skriva, är ganska tom på ord just nu. Men ändå sätter jag mig ner här för o skriva något. Man är ju bra smart. Or not! Blir att åka till store syrran o killen hennes senare o grilla iaf. Med mamma & lill syrran. Ska bli trevligt, o jävligt gott med. :) Får man träffa "lilla" Tyson också, det var ett tag sen nu. Fortfarande ensam hemma sen igår. Men dom andra lär väl komma hem snart skulle jag tro. Eller ja, mamma kom nu. Så väntar bara på att lillsyrran ska komma sen också. :p Ska inte iväg för än vid 16. :)

börjar bli trött på att vakna varje natt nu, en jävla massa gånger gör man det också. Ska kanske inte klaga, me tanke på att vissa inte kan sova ALLS. Men det börjar bli jobbigt, haft så i några år nu till och från.

Tindra



Underbart söta lilla Tindra förut idag, när hon såg mig. ;p

Söndag

Gick väl upp i "vettig" tid idag iaf. Har väl inte gjort allt för mycket. Mer än att mamma o syrrorna byggde upp tv bänken o satt in tv:n o min stereo. Blev faktiskt bra. :) Har suttit på balkongen ett tag också, men blev inte så jätte länge. Riktigt skönt var det iaf, hoppas vädret håller i sig så man kan få lite färg nån gång. :p Skulle vart påskmiddag idag, men den flyttades fram tills imorgon istället. Ska väl troligen grilla då. Första gången i år blir det. Snacka om att man längtat! Blir väl lugnt resten av kvällen skulle jag tro, blir nog ensam hemma med Tiwa o katterna.


Jaja nu ska ja hålla käften ett tag, hejs!


Life

Livet är inte alltid lätt, lyckligt eller underbart.
Livet kan vara påfrestande - både smärtsamt och jobbigt.
Man lär sig av sina misstag, och det finns alltid en mening 
till att man gör dom. Det kan vara både gott och ont.
Ingen är som sagt ''perfekt''. Även fast folk tror att dom är det.
Ingen ligger ''högre'' än andra, ingen är heller större eller bättre.
Två personer gav dig livet för en anledning, du lever bara en gång.
Kasta allt som får dig att må dåligt åt sidan, håll huvudet högt.
Faller du, res dig upp igen - ilska, orolig eller gråtfärdiga ögon.
Gå vidare, det finns så mycket mer som livet har att erbjuda.
Bry dig inte om hur folk är, säger eller gör. Lev efter dina regler.
Och definitivt inte efter andras, stå på dig. Du är stark ..
.. även fast du inte är medveten om det.

Sol & åter sol ;D

Så jävla härligt väder idag, har varit sol sen jag vaknade idag. Blir på så himla mycket bättre humör utav lite sol. :) Har iaf hunnit med en del idag. Städat en massa i rummet, bytt sängkläder, satt upp teckningarna. Och så har jag självklart varit ute med Tiwa tillsammans med Josse för en gångs skull. Det var ju ett under. haha!

Måste passa på att tacka store syrran för påskpresenten också, tack. :) Älskade parfymen.

Nu har jag inte tid att skriva mer här, ska snart äta. Kanske kommer något senare.

GLAD PÅSK!

JUST ME!




8 april

Tänker inte skriva så jätte mycket nu ikväll, ska uppdatera imorgon nån gång hade jag tänkt. lägga in nån bild eller 2 o skriva lite vad som hänt under veckan o sådär. :) Nu e jag för trött. Hemma nu från s-tälje iaf. O haft en toppen vecka. Men det får räcka för nu.



Just a picture



Pappa som tagit denna bilden, så himla fin. :)

Allt eller inget

Har inte så mycket att skriva här om jag ska va ärlig, men kände ändå för att skriva några rader. Har kommit till s-tälje nu igen. Här nån vecka. Ska träffa papi. Har med Tiwa också. :) Mycket mer lär väl inte hända antar jag. :p Men det räcker gott och väl. :)  Kommer sakna katterna och familj såklart. (Tindra är inräknad Kina din snok, haha)

Kanske borde lägga mig nu, är trött. Men kommer väl inte kunna somna. Så väntar lite med det, vet inte alls vad jag ska göra nu dock. Lär inte bli allt för mycket uppdatering nu på ett tag. Men ni överlever nog. Inte så jävla många so mläser o tycker de är intressant iaf tror jag. Eller, folk läser och säger inte ett skit.. haha! :P

Får väl pssa på att säga krya på dig till lillsyster iaf, som aldrig verkar bli frisk. :( Stackare! Ta och bli frisk nu.

RSS 2.0