Tidig sommar eller vår?



Utanför vårat hus förra året. :)

Kul kul..

Det här berättade Ramus för mig för ett tag sen nu, måste bara lägga in det här. Det var för jävla bra. :)  hahaha.


"Jag fick något skit i ögat & då kom de en tant o fråga om jag fått något i ögat
o då svarade jag  - Ja jag fick en skata i ögat... hon: - OJ, sitter den kvar ?"


28 mars

Sitter här och lyssnar på musik just nu bara. Ska iväg runt 6 o käka ute, ska bli jävligt trevligt.. O så är det så jävla god mat där också. :) Efter det händer nog inte så mycket mer än vanligt faktiskt. Men rätt okej lördag ändå. Kanske blir någon film senare också. Annars ska jag bara ta de lugnt o prata me söt.(hade jag tänkt :P)

Blev visst aldrig att ja la in någon bild igår iaf, äh. Det kanske kommer senare. Jag känner mig rätt lat. Så är lill syster sjuk nu också. Bara hoppas att jag klarar mig ifrån det själv. Vilket jag alltid brukar göra..

Skriver väl nånting senare kanske. Ha de bra. =)


Saknad



 Saknar dig något enormt farmor, så därför så blir detta inlägg enbart en bild på dig. :)

Oh la la!

Här kommer en länk till min systers blogg. För dom som är intresserade. :p

Idag har man inte gjort så jävla mycket, tvättat o haft ont som fan. Sen hjälpt till o städa också. Så nu är jag ganska slut i kroppen kan man säga. Hm, känns som att man verkligen inte klarar mycket alls längre. Men bara att göra skiten iaf. Annars lär man väl aldrig bli bättre heller. :)

Resten av dagen tror jag blir jävligt lugn, bara slappa. Orkar inte alls mycket mer. Kanske nån film o prata lite med söt. :) Sen får man väl se om det dyker upp något annat. Fast det tror jag inte. Ne, nu orkar jag inte sitta här mer.

Skriv en kommentar eller två. ;D Hejs!


19 mars

Nu var det visst ett tag sen jag uppdaterade bloggen, måste fan se till att skärpa mig. fyfy Sara! ;p Inte suttit här så mycket, haft rätt så ont. Sen har man en lilla syster som sitter här en del också. Haha. Som vanligt, eller ja. Väldigt ofta så var lilla Tindra här idag. Hon blev 2 månader idag också. Det går verkligen fort. :)  Den "lilla" skiten e 61 cm nu. Snart är hon fan lika lång som mig. INTE BRA! haha.

Så vad har man gjort idag? not mucho som vanligt. Handlat, gjort pizza och sett film.

Nu börjar snön sakta men säkert smälta bort, o de e mycket torrare ute nu. Hoppas fan inte att det ska komma någon mer snö nu. Nu vill jag ha vår, vår, vår. O lite värme. Det behöver min kropp. Plus att man känenr sig lite extra glad när våren/sommaren kommer. :) Så hit me våren nu för helvete! :D

Det som betyder mest just nu är framförallt familjen. Utan er hade jag verkligen inte klarat mig just nu. Inte så att jag inte uppskattar dom vänner jag har. För det gör jag verkligen.  Men ja, utan er vet jag inte vad jag gjort just nu. Visst, de kan va en jävla massa tjaffs ibland. Men ni ska veta att jag verkligen älskar er mer än något annat.

Love!


Tisdag

Det var visst ett tag sen man skrev här nu, har inte suttit allt för mycket vid datorn nu fast man fått tillaks internet igen. Men antar att man kan vara lite less ibland.

Så vad har hänt idag då? Inte allt för mycket direkt. Började med att vi fick ta hand om syrrans bebis medans hon var på vårdenctralen en kort stund. O fick henne att somna under den stunden iaf. Var en jävla tur det. :)  Varit ute med Tiwa som vanligt också. Har ju snöat nu sen igår kväll. Och hon har en jävla massa päls så de fastnar ju massa snö kocker i den. Men hon älskar snön annars. Lilla trollet. Sen har lill syrran hjälp mig fixa min header här på min blogg bla, så TACK för det syster. De tog ju sin lilla tid. Blev riktigt nöjd. :) Har pratat en hel del i telefon också, som vanligt nu för tiden. Inte dirket likt mig. But I like it! haha. Hur trevligt som helst.

Tack sötnos för att jag fått lära känna dig, verkligen. Är mer än nöjd över det. Du är verkligen speciell för mig. Och mer därtill.

Nu får det väl räcka, ha de bra gott folk!

Fredag kväll

Då är man hemma nu sen ett tag tillbaks iaf, bestämde mig för att åka hem redan idag. Hade inget bättre för mig i Slöddertälje ändå. Fick träffa pappsen lite, det var ju inte helt fel. Blev lite kort, men har tänkt åka ner något mer nu snart. Får se när det blir bara. Måste se till att träffa lite gamla vänner då med. Blir nog jävligt lugnt ikväll ser det ut som. Men det gör mig inte så mycket, man är lite småseg efter att ha åkt hem hit igen. Tar ju en sån jävla tid.

Imorgon blir det middag, store syster kommer över med killen sin och Tindra självklart. Ska bli kul faktiskt. :)
Hoppas att få prata en massa med Sötaste sötsaken med, dvs Rasmus. :D Blir alltid lika glad av att få prata med dig. Och höra din röst. Men det vet du redan om. Världens underbaraste/finaste röst. Me like u!


Today

Så vad har hänt idag då, Var ner på stan en sväng först på dagen o fixade lite småsaker inföf bröllopet som var idag. Hem och fixade sig, pratade en stund med sötnosen ocks. Sen åkte vi väl iväg runt 15, var faktiskt ett fint bröllop. Och massa gott och äta var det med. Har varit hemma ett tag nu iaf. Är rätt sliten kan jag säga. Ska väl snart prata lite i telfonen hoppas jag på iaf. Orkar inte sitta här så länge nu ikväll känner jag.


Tänkte lägga in en liten bild på store systers vovve med lilla Tindra här också, tycker den är så underbart söt. :)



Don't know what to say

Fortfarande inget internet hemma, men får det imorgon. Åker till pappa då dock i södertälje. Ska på bröllop nu på torsadg så det är lika bra. moster o hennes gubbe som ska gifta sig. Kan väl lite lie trevligt ändå kanske. Haha! Får se om man stannar över helgen också. Beror väl lite på om det finns något att hitta på eller inte. :) Idag har store syster varit här igen med deras lilla underbara Tindra. Sen fick ja me dom hem en bit med Tiwa. Nu börjar det bli lite småslaskigt ute också. Ingen höjdare direkt. Men ut måste man ju oavsett så bara att se glad ut. Mycker mer har nog inte hänt idag faktiskt. Men lär väl uppdatera lite mer nu när man kommer ha tillgång till internet.


Hej så länge!

RSS 2.0