30 juni

Hej hallå alla glada!

Idag vaknade jag runt 9, vilket är "bra" tid för att vara mig. :) Kände mig lite stolt faktiskt, haha! Sen blev det att packa lite grejer o göra lite att äta för att dra iväg till stranden. Första gången i sommar, o det behövs verkligen just nu. Blev väl på stranden ett par timmar iallafall. Tindra var så nyfiken på allt så hon hade inte tid att somna. Därför blev det att vi åkte hem. vilket inte gjorde så mycket, var skönt dom timmar det blev. Jag o lillsyster var hemma en sväng sen drog vi ut i solen igen. Sen hem & åt o fortsatt solandet på balkongen. Rätt nöjd med den här dagen faktiskt. :) Nu sitter jag här & kom just in med lilla Tiwa som är nyklippt o fin. Lider inte alls lika mycket av värmen heller. Mammsen o lillsyrran har åkt till stockholm o kommer hem på torsdag igen. Jag blev hemma för Tiwas skull, för varmt för att åka buss o tåg i sammanlagt 3 timmar. Men det gör mig inte så mycket faktiskt. Håller vädret i sig kan man njuta utav solen. Har fått en del färg nu med, äntligen. :p

Ingen rubrik!

Som vanligt så har jag väl inte så mycket vettigt att skriva här, men det finns väl inget som säger att det måste vara det heller. I hope! :) Känns som om det var ÄNNU varmare ute idag, men enligt termometern ska de ha varit 30 grader i skuggan idag också. Vilket det var igår med. Kvavare luft ute dock, eller snarare ingen luft alls. En hel dag till i solen, nice nice! :) Även fast jag druckit en jävla massa så blev man lite yr till & från. Dum som man är så sitter man ju kvar i solen iallafall, vill passa på nu när den äntligen kommit.

Känns som det är dags att börja packa nu också kanske, blir flytt en vecka tidigare än beräknat. Inte långt kvar alls nu. Blir väl att börja packa en del framförallt på kvällarna när inte värmen ligger på lika mycket i lägenheten. Nej nu slipper ni mig, tjohej!






26-27 juni

Igår blev det lite hastigt bestämt att vi skulle åka till store syster & grilla där. Så jag, lillsyrran & hennes vän åkte dit. Det var riktigt gott med grillat faktiskt, har inte grillat dirket mycket den här sommaren än så länge. Tindra satt i sin barnstrol o pratade typ HELA måltiden. :p Senare på kvällen gick vi in, när alla jävla myggen kom. Lyckades få några mygbett ändå såklart. Satt väl där inne o åt lite chips o dipp. O åkte hem runt typ halv 10 eller något tror jag. Minns inte riktigt. Då blev det en vända ut med Tiwa, sen hem o sega framför tv:n innan det blev dusch. O sen sovtajm! :p

Idag har jag verkligen inte orkar göra mycket alls, tvättat en tvättmaskin bara. Resten av dagen har gått åt till att sola. O jag har bränt mig lite här o var. Till och med i naveln? haha. Lite konstigt ställe. Det är inte lite varmt nu direkt, tror det var 30 grader i skuggan här tidigare. Och det känns kan man säga, enda som fattas nu är att man ska kunna ta sig till en strand. Då står man ut MYCKET bättre i värmen. Men tänker faktiskt inte klaga, älskar sommaren. :) Nu sitter jag här hemma ensam. Vilket är rätt okej faktiskt.

Allt jag säger är ;


Tooodeli

Jag skulle börja gå upp i vettig tid har jag sagt, de vet nog dom flesta. Kanske är en fördel att börja ställa klockan då med? Det glömmer jag ALLTID. :p Vaknade väl inte så sent idag dock. Store syster kom med tindra. gick o handlade lite i centrum. När lillsyrran o hennes vän var klara så åkte vi hem till syster & åt frukost. O satt ute på tomten ett tag i solen, de gjorde även deras "lilla" vovvsing Tyson. :) Hade med mig lite fel kläder dit bara kände jag! Har sutit på balkongen hemma nu ett par timmar o solat. Lite färg har man allt fått. Wiho! :) Gick & köpte pizza för en stund sen me mammsen, o har nyss ätit. Nu sitter jag faktiskt inne en sväng. Sån jävla värme ute, vilket jag verkligen längtat efter. Men klarar inte hur mycket som helst. :p Vet inte alls vad jag ska göra nu, känns fel o sitta inne när vädret e toppen, men så får det nog bli ett tag nu iallafall.

sooool!

Idag har man iallafall fått chansen o njuta fullt ut utav solen. :) Så jävla skönt! Började med att store syster kom som vanligt med lilla Tindra dock, så gick vi o handlade med mamma när lillen somnat. Lillsyrran har ju sin kompis här ett par dagar o dom sov rätt länge idag. ;p Inte så mycket mer som hänt idag tror jag. Var ut med Tiwa efter hon duschat, o det gillade hon. Led inte av värmen alls då som hon brukar göra annars när de e sån här värme. Suttit på balkongen har man gjort idag. O nyss ätit, o nu ger jag nog upp solandet för idag. Hoppas att morgon dagen kommer vara lika fin den. Nu orkar jag inte skriva något mer, kanske kommer nånting senare.

:)

Vaknade väl i relativt vettig tid idag iallafall, ut med Tiwa direkt. Efter 1-1½ timme kom store syster som hon brukar med Tindra. :) När hon väl somnade smet vi iväg till affärren en snabbis. Syster skulle lite senare en sväng till sitt jobb för att fixa lite saker. Så fick ta hand om den lilla skrutten. Och det gick ju hur bra som helst, hon é så snäll o lätt o ta hand om. :) Var fint väder som fan idag, hann dock inte med att sitta i solen så mycket. Får bli morgon istället, om solen & vädert håller i sig. Kollat fotboll nyss också, en jävla bra match. Sverige - Serbien o Sverige tog hem matchen med 3-1. Solklar seger! :) Nu vet jag inte als vad jag ska göra, känner mig seg. Saknar älsklingen sen han åkte hem här om dagen, men glad som fan för dom dagarna vi kunde vara med varann iallafall. Det behövdes, o det var underbart!


Trött trött trött

Trött, trött o trött. Yes! Åkte hem idag med mammsen, lillsyrran & Tiwa. Blev som tur var med bil! Var varmt bara det, men allt är bättre än att åka buss en sån dag. Jag brukar inte direkt lida utav värmen så ofta. Men idag var det rätt jobbigt när man skulle ta sig hem. Ysch! Nog för att det är toppen att solen o värmen kommit, det ska jag inte klaga över. :) Kom hem runt 6. Då blev det att lämna in alla grejer & åka vidare till store syster. Åt våran mat där, o fick ju träffa lilla Tindra o Kina. E hemma sen en stund nu. Blir väl att sega ett tag framför tv:n nu, sen dusch. Känns fortfarande som att jag ska bli sjuk eller är sjuk. :/ Tråkigt att komma hem idag faktiskt, skönt att det inte är allt för länge kvar till flytten heller.

Hoppas på att solen ska hålla i sig som det är sagt nu, men de får gärna vara liiiiiiite svalare. :)
Ne nu ger jag upp bloggandet för ikväll tror jag.Tjohej!

Helgen som varit!

Blir en kort uppdatering, känner mig inte så pigg alls idag. Har varit frusen o mått lite sisådär sen igår. Det kom efter att jag hade åkt med för att "lämna" älsklingen vid tåget. Han åkte ju hem igår! :( o kom hit i torsags. Så typsiskt att det kommer nu, hoppas verkligen det ska gå över fort. Denna helgen var verkligen hur bra som helst iallafall, för kort o gick lite väl fort bara. Var väl det enda som sög! Efter att ha lämnat hjärtat igår vid 19 blev det tåget hem & på tåget mötte ja lillsyrran som också skulle till pappsen i s-tälje. :p Vi gick ut på en runda me Tiwa så hon fick leka av sig.Mycket mer har nog inte hänt. Tror inte jag orkar skriva något mer idag, vi får se helt enkelt. Pappa kommer hem idag från stugan. Så blir att träffa honom o vovven. Vet dock inte när dom kommer ännu. :)

Hejsvej!

Wiho, wiho!

Blivit att man tappat lusten att skriva så mycket nu för tiden, men så kan det ju vara ibland. :) Idag blev det att gå upp runt 9, sminkade mig o så. (som vanligt?!) Efter ett tag kom store syrran. Skulle gå med henne och mamma till affären hade jag tänkt. Var så SJUUUKT mycket folk idag, det som är nackdelen med att bo på ett ställe dit det varje sommar eller som nu midsommar. Så hann väl inte med att gå klart i affären tyvärr. Far åt helvete sommargäster! :p Blev att vända hem & hämta väskan o Tiwa, sen gå till bussen mot stockholm. Blev lite hastigt bestämt igår nämligen att gubben min skulle komma. :) Så det är JÄVLIGT kul! Är verkligen överlycklig just nu. Ska bli en underbar helg hoppas jag. Tror inte det blir så mycket att skriva här, har lite vettigare saker för mig för en gångs skull. Så är det dött vet ni varför. :)

:)

E sååååå glad idag. :)


. . . .

Har absolut ingenting att skriva, så borde väl inte ens börjat detta inlägg heller. Men har ingenting annat för mig så! räkna inte med att det ska stå nånting vettigt. Blir väl snart att gå & bada skulle jag tro, sen byta sängkläder o sätta mig framför tv:n. Ovanligt va? :p  Eller inte. Så uttråkad att det inte finns ord för det, men finns inte ett skit att göra.  Ensam hemma just nu också, även om man inte gör så mycket tillsammans när alla é hemma så är det lite tråkigt.

Imorgon blir det iallafall att gå upp tidigt vare sig jag vill eller inte, hoppas det ska bli lite sol snart igen.

Dopet


Kom på att jag faktiskt glömt att lägga in bild från dopet på Tindra som jag sa att jag skulle göra för ett bra tag sen, så här kommer den. Jonas till vänster som håller i söta lilla Tindra, samt hans flickvän. Bakom är store syster med sin pojkvän. :)

JAG

Jag kan aldrig göra saker & ting till det bättre, alltid ska det bli värre. Även om jag bestämt mig för att jag absolut inte ska göra om ett misstag, så gör jag det, IGEN! :( Fattar fan inte varför, så dum man kan vara. Och det är bara jag själv som kommer få lida utav det sen i slutänden. Måste verkligen se till att skärpa mig! O det är NU. Vill, vill, vill. Och fan om jag inte lyckas. Jag MÅSTE o det är NU!  Om det bara gick att stänga av en knapp som gjorde att jag inte gör om samma sak, om det fanns.. Och kunde användas EN gång, skulle det vara nu. Men så funkar det inte tyvärr. :(

Sometimes I hate the time ...


12 juni

Börjar få allt svårare att somna på kvällarna, vaknar upp femtioelva gånger eller något också. Sen drömt en jävla massa, mer än vanligt. Minns som vanligt aldrig vad, mer än att det inte var så roliga drömmar. O börjat få ont i magen som fan till & från nu sen några dagar, som jag hade jävligt ofta förut. O min magkatarr ska vara borta nu. :S Hoppas att det inte ska hålla i sig allt för länge. Orkar inte med skiten, inte nu! Så det kan vända, tack! :)

Jahapps, jag skulle börja gå upp tidigare hade jag ju tänkt mig. Det har inte gått allt för bra med det. Vissa dagar så! Men inte som jag vill dock, kanske för att jag sover rätt dåligt om nätterna, o är tröttare på morgonen. Blir väl snart att torka golven här hemma är det tänkt. Eller ja, om nån timme. Vad mer som händer idag vet jag som vanligt inte.

Orkar inte.

Orkar faktiskt inte uppdatera min blogg just nu, märks när jag kommer igång igen.




Blessid Union of Souls - I Believe


I just love you!


7 juni - Dop för Tindra :)

Igår blev det aldrig att jag skrev något riktigt inlägg, var för trött helt enkelt. Började med att jag gick upp runt 8, åt frukost o sminkade mig o tog på mig kläderna jag skulle ha på Tindras dop. :) Sen åkte vi till dopet, det började runt 11. Var gudstjänst samtidgt. Vilket man trodde skulle va hemskare än det faktiskt var. Dopet var iaf riktigt fint, o Tindra var skit söt i sin dopklänning. Och höll sig glad under hela tiden, vilket var runt 1 timme tror jag. Sen blev det att alla åkte vidare o åt & fikade. Träffade en del släkt man inte träffat på bra länge också. Så det var ju kul! Tindra var duktig under hela dagen tycker jag, var precis i slutet hon blev lite ledsen. Trots massa nya ansikten som skulle fram hela tiden! :p Ska försöka fixa nån bild o lägga in på henne med dopklänningen, så underbart fin hon var i den! :)

Dårhus


Kort inlägg

Blir ett lite kort inlägg nu, tror nämligen inte att jag kommer orka uppdatera något mer idag. Får väl se. :) Blir snart att gå ut med Tiwa nu hade jag tänkt.Har diskat o plockat undan lite här hemma. Mamma är & hjälper store syster att baka lite inför dopet imorgon. Moster & hennes gubbe är på väg hit nu också. Dom ska sova här tills imorgon eftersom dopet är då. :) Senare ikväll blir det ialla fall att se Sverige-Danmark. Vad mer som händer har jag ingen aning om.

Nu ska jag kila, ha en trevlig lördag allihopa. :)

VM-KVAL



Missa inte matchen ikväll! :)

Har ingen ...

Har ingen större lust att skriva, men gör en liten uppdatering iallafall. Vaknade vid 10, fortfrande lite sent kanske. Blev som vanlligt att gå ut med Tiwa. Runt 11 så hämtade store syster oss. Skulle hjälpa henne att fixa lite grejjer inför dopet som är på söndag. När det var klart så kom vi hem. Åt mat. nu har vi även fått tagit bort/avliva får andra katt vi hade. Så nu är det bara Tiwa kvar. Känns skit tomt, o inget kul alls faktiskt. Hade ändå haft henne & den andra katten rätt länge. Saknaden finns allt där! :( Sen blev det att store syster kom över en stund nu på kvällen också Med Tindra o deras hund Tyson.

Nu vette fan vad jag ska göra, blir väl det vanliga. Tv, wiho! or not. Tjao!

Lionel Richie - Hello


Tänk



Tänk på vad du säger, ord kan såra.
Det kan fastna i hjärtat och bli en evig plåga.
Alla har brister och alla har ibland fel.
Döm inte efter utsidan, det finns så mycket mer.



Tiwa var nyfiken på en död fågel, urk!


4 juni

Har väl ingenting att skriva som vanligt, men kommer förska få ner lite hur som helst. Har inte direkt något bättre för mig. Blev att sätta på tvättmaskin bland de första jag gjorde när jag vaknade iallafall. Nu har Kitty, den andra kissen vi bara har kvar nu. Pissat IGEN! Säg inte att vi inte ska kunna ha kvar dig heller. :( Hoppas verkligen att hon ska sluta, på 2-3 dagar har hon redan pissat ner en del saker. Hon som aldrig hållt på så innan. Är väl för att protestera att Smulan är borta eller något. Snart blir det väl bara att vi har lilla Tiwa kvar. :( Det ena efter det andra nu känns det som. Undrar vart det kommer sluta. Efter jag satt på en tvättmaskin gick jag ut i det "roliga" vädret med Tiwa. Sen hem för att äta frukost, har nyss hängt upp lite tvätt & satt på en ny maskin.

Vaknade lite väl sent idag, jag som hade bestämt mig för att börja med att försöka komma upp tidigare. Kanske en fördel att ställa klockan då också. Vilket jag självklart glömde! Nu vet jag inte vad jag ska göra.

3 juni

Nu vet jag ialla fall med säkerhet att jag inte ska börja mitt nya "program" som jag skulle satt igång med nästa vecka. Utan det blir inte för än vecka 34 eller 38. På smärt rehab, skönt att det gick att flytta fram. Nu när det ska bli flytt & sådär. Slipper man ha det också att tänka på. En sak mindre ialla fall! Just nu när man inte e på topp så är det ju ännu bättre!

Haft Store syster här med Tindra idag, det var trevlans! :) Tyckte att jag vaknade... ehm, "tidigt" idag. Var väl runt 10 iallafall. Får väl se hur det går med att börja komma upp tidigare. 9-10 tycker jag är rätt okej ändå. Har inte så mycket att göra om dagarna hur som helst. :p Var ute en runda med Tiwa för 1 timme sen nu också. Var väl inte superskönt ute, men inget regn. Nu sitter jag här ensam hemma för stunden, morsan o lillsyrran har åkt iväg Vaknade förresten i morse, satt på mig byxorna. O kände dom va blöta? då har den andra katten vi har pissat på mina byxor?!?! Vilket hon ALDRIG gjort innan. Fan inte trevligt alls. Hoppas verkligen att dom inte är förstörda. Räcker med att den andra katten pissat ner 3 väskor för mig. Tror det blir att sätta mig framför tv:n nu faktiskt, känner mig rätt seg. Sovit som en kratta!

Nu orkar jag inte sitta här längre, hejsvejs!

Tisdag

Har varken haft tid eller lust att blogga för än nu, kan ju vara så ibland. O haft några såna dagar.
Igår var jag igen till daneryd. Ska troligen börja nästa vecka med ett nytt schema. Ska vara där både Tisdagar o torsdagar ett bra tag framöver. Får väl se om det kan ge nånting. Ska dock se om det kan starta efter vi flyttat istället, om inte så är det bara att köra på ialla fall helt enkelt.

Var iväg igen till pappa en sväng med morsan o syster o självklart Tiwa. Den här gången gick det mycket bättre med hundarna också. vilket var kul att se. :) Innan vi åkte hem så var vi ner på "stan", hittade en del grejjer ialla fall. Brukar inte direkt ha den turen att hitta det jag vill alltid. Kom hem för inte så länge sen. blir väl att sega nu bara eller något. Känner mig inte alls på topp. :( Men men..

RSS 2.0