GOD JUL!



God jul på er allihopa! :) Hoppas ni får en bra julafton.


1 dag



1 dag kvar till julafton.


2 dagar




2 dagar kvar till julafton.



4 dagar




4 dagar kvar till julafton.


Trevlig fjärde advent! :)






18 december

Hemma igen efter att ha varit med mamma & lämnat lilla syster vid tåget, hon skulle till syster utanför norrtälje.
Efter det så handlade vi hem lite små saker, bla julskinka. Är ju ändå julafton snart. Händer väl inte så jävla mycket mer idag, blir hemma med alla hundarna. Blir väl att sätta igång att städa lite här nu iallafall. Det behövs, och det får tiden att gå lite. Ska väl bara få i oss lite att äta innan vi börjar.

Annars blir det nog mest att sitta framför tv:n ikväll. Antar att det är lika lite att se som vanligt. Och känner inte för att kolla på någon film. Det funkar väl hur som. :)

Hoppas alla får en bra lördag!

Helg!


....... !


Jävla värk i kroppen pga av den här kylan, kan säga att jag e ganska less.
 Och vintern har knappt börjat ännu, undar hur det här kommer sluta?
Hoppas verkligen det blir bättre snart, inte kul alls just nu.
Önskar jag kunde slippa skiten om så vore bara för en dag.
Men men, bara o ta det för vad det är. Även om det inte är så lätt alla gånger!


15 december

Nu är det äntligen ledigt från skolan, har enbart kursen att gå på 2 gånger i veckan nu ett par veckor fram över. Riktigt skönt med lite ledigt faktiskt, känner att det verkligen behövs just nu. :) Får se om man hittar på något kul nu när man är ledig, känner inte att jag bara vill sitta hemma under hela tiden. Så ere någon som känner för att hitta på nånting så säg till!

Snart är det julafton också kanske borde börja handla julklappar så att man inte är ute veckan innan eller någon dag innan jul då det är så sjukt mycket folk att de inte är kul alls att få i affärer. Ska försöka hinna med det nu under veckan. Fyller ju år snart också, längtar fan inte alls. heh!

Så vad har hänt idag? Varit i skolan, problem både att ta sig dit och hem. fick ta ersättningsbuss för att ta mig till södertälje. Lagom kul! Kul man slipper åka tåg nu ett tag, alltid deras jävla vagnfel eller signalfel. Kanske dags att lägga pengar på att fixa skiten någon gång så att tågen går som dom ska. Samma skit varj e jävla år. När jag kom hem blev det att ta en runda med hundarna med mamma, sen äta lite. Även lagat tacos idag, var länge sen. Riktigt gott! :) Nu tvättstugan resten utav kvällen, sen blir det att avsluta med en dusch och sängen inte allt för sent skulle jag tro.

Ha de bra så hörs vi snart igen!


Bästa ever!


RSS 2.0