30 juli - Älskade Tiwa :(

Jahapps, de blev en jävla kväll igår kan man säga, Inte den roligaste man haft vill jg lova. Man flyttade från ett helvete. Och hamnar på ett ställe man trivs bättre på, och även hunden. Var ute med Tiwa & var precis på väg hem, så kommer en hund springands mot Tiwa. Lös, ägarna en bit bort o dom gör inte ett skit?!?! Försöker hnna med att ta upp henne innan hunden kom, för jag märkte att den verkade jävligt agressiv för den skällde och höll på. Hann inte få upp henne, utan den jävla horhunden biter tiwa. På hela magen & även ryggen. Såg inte de först, hörde bara henne skrika. Tillslut fick ja upp henne till mig. Då säger ägaren till sin hund att jag håller henne för hårt? Håll förfan käften hade jag lust att säga, hon skaka o pep för din jävla hund bitit henne. Och ingen ursäkt eller nånting.

Gick åt sidan med ägaren till hunden, som tyckte att allt verkade vara som det ska. utan ens ha kollat?! Jag försökte iallafall kolla själv, men såg ingenting. Hon som hade hunden sa att de verkade vara bra med henne, men att hon nog bara var rädd & inget mer. Och jag hade ju kollat men inte sett något. Stod i ösregn ute så var inte det lättaste. Efter hon sagt så, så gick hon bara därifrån & sa att hon finns här i omrdået om det var något. Och gick, och jag lovar att dig ska jag verkligen hitta. För du borde fan inte ha din hund lös! Fick åka in med Tiwa till veterinären. Hennes sår såg inte alls bra ut. :( Bett på magen o ryggen, o de såg verkligen inte trevligt ut. Väl hos veterinären så öppnae dom hennes sår o tömmde ur det. Vilket vi ska fortsätta med själva var 4:e timme för att få ur var. usch! :(  Ska äta pencilin i 10 dagar med. Kommer det en böld trots detta måste vi tillbaka o då måste dom ta slangar in i såren för att fixa det.

Rädd, skakig, och inte alls samma hund. Pga av en idiot till ägare vars hund kan ha förstört våran hund totalt. Vad jag tycker ska jag nog inte skriva här. Det förstår man rätt bra själv får jag hoppas!

Inte skrivit på ett tag ..

Har varken haft tid eller ork att sätta mig ner vid datorn nu efter flytten faktiskt. Korta stunder, men känns som det är lite viktigare att få ordning på allt här hemma. :) Och tack vare att store syster varit här & hjälpt till nu i några dagar så har det gott mycket snabbare också. Så det ska hon ha ett tack för. :) Känns som attman ska kunna trivas rätt bra här också, men det återstår att de. Hittills är allt tummen upp iallafall. Sla bli skönt sen när allt e klart o man bara kan få "vara", det tar en del på
krafterna att hålla på med skiten. Men ska inte klaga.



23-24 juli

Igår bar första lasset av till nya lägenheten, därför så blev det väl inte att blogga. Kom hem rätt sent & då var det annat att fixa här hemma. På lördag är den "riktiga" flytten. Det känns redan i kroppen efter igår, undra hur det då kommer kännas efter helgen. Vill inte ens tänka på det, kanske mår prima. Vem vet! :P Ska iallafall bli jävligt skönt att äntligen komma härifrån nu. Hoppas det kommer bli bättre än här, eller förresten. Jag hoppas inte, jag VET att det kommer bli bättre. Omöjligt att något ska vara värre än detta.

Vaknade i morse av att hunden spydde, lilla stackaren. :( Var länge sen hon gjorde det nu, och tror jag vet varför också. Hon verkar iallafall lite piggare nu. Hon förstår ju ingenting lillskiten. Bo i kartonger är väl inte så kul! Men snart blir de bra för henne med. :)

20-21 juli

Idag har det inte hänt så mycket alls faktiskt, igår blev det att passa Tindra ett par timmar. Och det är inte jobbigt för fem öre, så snäll som den lilla skrutten är & lätt att roa. :) Det fick tiden att gå också. Sen tog vi med Tiwa så hon fick springa av sig på store systers tomt, snacka om lycklig hund. Sen tog dom ut sin hund också, så dom fick hälsa på varann. Vilket gick hur bra som helst, sen så gick vi in en sväng, Tiwa e ju lite mer van att umgås med andra hundar nu också sen pappa skaffade sin vovve. Så det gick bra att ta med henne in.

Har väl så gott som handlat idag bara, allt mitt e nerpackat nu inför flytten. Och mycket annat är inte kvar att packa, det sista ska vi ta imorgon. Sen så blir det lugnt tills helgen iallafall. Skönt det! :) Vet inte om det kanske blir att åka in en sväng till Norrtälje imorgon också, det märks väl under dagen. Nu är jag för seg för att skriva något mer här.

I love music


Ser ni vad det ska föreställa? :)


Söndag & tråkigt väder

Inläggen blir så tråkiga utan bilder och det har inte blviit så mycket sånt på ett bra tag nu, men det lär man ju få börja med efter flytten. Har packat ner sladdar osv, har ju en ny mobil nu så det blir betydligt roligare & ta bilder då. Den förra var inte direkt världens bästa. Och orkar inte använda kameran jag har heller, eller snarare så glömms det lätt bort. Mobilen har man ju alltid med sig. :)

Så vad har hänt idag då ..? Har packat en hel del idag också, nu är det inte så mycket grejer kvar att packa i lägenheten. Känns skönt! :) Vädret är inte det bästa nu heller direkt, tråkigt. :( Nog för att det kanske är rätt skönt att det inte är tokvarmt, men jag gillar ändå sol & värmen MYCKET mer. Det gör min kropp också pga av min sjukdom, så det är väl inte så konstigt. Tror resten av dagen blir ganska lugn. Mamma ska iväg senare idag, så jag antar att det bara blir jag & syster här hemma om inte hon ska hitta på något annat. Blir väl det vanliga för min del, sitta vid tv:n. haha, snacka om roligt liv.

Sen har jag visst namnsdag idag också, vilket inte är så speciellt för min del. Inte så att jag firar den iallafall. :p Lilla syster har gjort om min header ännu en gång, för hon gillade inte den andra hon gjoort. Och den här var ju mycket snyggare så det gjorde mig ingenting! :) Tack igen!

Hur fan lyckas man med något sånt ?!?


Badi la lidi la

Kort uppdatering idag. Syster har gjort om min header, den är betydligt mycket snyggare än den jag hade innan. Så tack Josse för hjälpen med de! :) Jag blev nöjd som fan.

Idag har det inte hänt så mycket, vi kom hem igår från S-tälje. Idag har det bara blviit att syster kom på besök me lilla Tindra som jag saknat supermycket! Den lilla trollungen. :) O såklart store syster också, får jag ju inte glömma bort att nämna. heh. Sen har det blviit att packa en hel del inför flytten & trimma Tiwa. Mycket mer har inte hunnits med. Och jag orkar inte skriva mycket mer ikväll.

Hejs!

Det straffar sig fort när man röker.. Haha!


14 juli

Sov ut lite idag, o det kanske blev lite länge ändå. Känner mig iallafall mycket tröttare än ja gjort sen ja började gå upp tidigare. Så det ska nog inte göras om så ofta. :p Vaknade, gick ut me vovven & år frukost. Pratade en sväng me älsklingen också. Sen när mamma väl kom hem så åkte vi o lämanade in bilen vi har just nu. En jävla spik som kommit in i däcket, inte så smart o ta ut den själv om all luft åker ur. Det gick väl rätt fort. Sen hem en stund igen, för att sen vid 15.40 eller något sånt dra & äta med mamma o lillsyster på Grekiska kolgrillsbaren. Var länge sen som fan man åt där nu, o det var riktigt gott. :) Nu sitter jag här o tar de lugnt bara. Ensam just nu, mamma o syster åkte iväg till moster våran på fika.



Igår & idag

Blev att packa en hel del igår, kändes i kroppen o känns idag också. Men de måste ju bli gjort, o ju mer man gör desto fortare blir man ju av med skiten. Packat ner alla mina saker förutom kläder nu iallafall. Sen hjälpte jag mamma o packa massa annat också såklart. :) Sen blev det bad & lägga sig. Upp vid 8, kom till södertälje runt 12, då hade vi hunnit göra det vi skulle. Sen jag kom hit har jag inte gjort ett skit mer än att gå ut med hunden. Och det är sol ute, hmm. Känner dock inte för att gå ut och hitta på nånting ensam, så då får det bli att sitta hemma o göra så gott som ingenting. :P Får se vad som händer nu under kvällen, troligen blir det väl inte mycket mer än att gå ut me Tiwa igen så hon får leka av sig.

Hemma

Hemma nu igen, var tvungen att åka hem idag för att lämna in en grejj imorgon. Och mamma skulle göra nånting hon med. Så blir att passa på att packa massa nu idag inför flytten, så det händer nånting nångång. Får se hur långt vi kommer idag. :) Blir att åka över en sväng sen till syster & killen hennes o självklart Tindra också. Mycket mer hinns nog inte med. Efter vi gjort det vi ska imorgon blir det iallafall att åka tillbaka till slöddertälje igen. Nu är det bara 13 dagar kvar till flytt, ska bli så jävla underbart skönt att komma ifrån den här skit "stan".



. . . . .

Inte haft nån ork alls att uppdatera bloggen senaste dagarna. Inte suttit alls vid datorn nästan, helt enkelt haft bättre saker för mig för en gångs skull. Även om det inte varit så mycket vettigt, är allt bättre än att sitta här. :p Är hos pappa nu igen, vet inte hur länge vi blir kvar denna gång. Han é inte hemma dock, åkte iväg tidigare idag till stugan han har me sin tjej. :) Sitter ensam här hemma just nu, syster & mamma är en sväng hos våran moster. Jag stannade hemma, kroppen värker en hel del idag. så känner bara för att slappa. Inte helt fel det heller. Har faktiskt lyckas med att gå upp mellan 9-10 varje dag nu nästan sen 1-2 veckor nu. Tror jag det blir? Inte säker, men ett bra tag iallafall. Mycket piggare på dagarna, bara det att jag tycker om att vara uppe sent, får tvinga mig att vara uppe nu. Men sover inte bort hela dagarna iallafall. :)


Måste faktiskt länka om en sida som man tjänar pengar på hur lätt som helst, brukar INTE gilla sånt här själv. Den är dock vettig, så ta en titt på den o bli medlem. http://www.woopa.se/?ref=Sarishen


Måndag

Då blir det hemfärd idag då, väntar bara på att mamma ska komma hit lite senare. Så åker vi bil hem. :) Haft en bra helg hos pappa iallafall. Inte gjort överdrivet mycket, men skönt som fan det med faktiskt. En sväng ner på stan igår blev det. Synd bara att vädret inte varit det bästa. 2 veckor kvar tills flytt nu också, det ska bli så jääävla skönt att komma ifrån den där hålan. Nu när det bara verkar hända mer & mer skit. Trodde inte mycket kunde vara sämre än södertälje, snacka om FEL man kan ha. Södertälje e rena drömmen jämfört me där vi bor nu. Nu orkar jag inte skriva mycket mer dock, kanske kommer nånging senare. Lär bli en del packande denna veckan! :)

Ha en bra måndag! :)

Nya lägenheten

Har iallafall varit & kollat på lägenheten vi ska flytta in i dag, har inte gjort den innan. O den var ju fin! :) Sen verkar de som att Tiwa nog ska kunna trivas mycket bättre också, som hon inte riktigt verkar göra just nu. Får väl se, hoppas det. Sen kom pappa hem idag också, så blivit att umgås lite med honom o vovven hans. :) Prata massa skit o segade framför tv:n. Även pratat me hjärtat några gånger idag. :) Nu sitter jag här och gör inte ett skit.. Uttråkad som ett as. :( Och har inget mer att skiva just nu heller känns det som.

I miss you!


S-tälje

Hejhopp!

Idag eller ikväll så bär det av till s-tälje, ska till pappa över helgen. Eller ja, ska vara där till måndag faktiskt. Skönt som vanligt att komma härifrån även om de bara är för några dagar.. (och snart för gott) ha! :) Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, regnat inatt & lite i morse såg jag. Dock så är det fortfarande jävligt varmt o nu är det sol. När solen väl kommer till balkongen så blir det nog att sola lite om vädret håller i sig dvs. När lillsyster kommit upp blir det iallafall att packa ner det man ska ha med till s-tälje senare, så har man det gjort! :) som vanligt när jag/vi åker till s-tälje så kommer det säkert att vara eller bli regn. Varje gång jag åkt dit sen bra länge har det alltid kommit regn. Det är något magiskt.. haha! Ne men man börjar fan undra,VARJE gång liksom.

Fint citat.



Ifall stjärnorna skulle tappa sin glans, havet sitt djup och allt liv skulle försvinna.
Så skulle värmen från ditt hjärta och ljuset från dina ögon väcka allt till liv igen.



Idag ..

Sitter här o känner mig rätt slut i kroppen, eller framförallt mina ben. Värker som satan! :/ Utan att ha gjort mycket mer än att ha gått ut me Tiwa idag, solat o gått till apoteket med syster som var här med Tindra. O tvättat en maskin. Vaknade runt halv 10 idag, vilket känns rätt okej faktiskt. Mellan 9-10 så är jag nöjd. Då är inte hela dagen borta. Har ändå lyckats med att komma upp tidigare ett tag nu, som jag velat länge. Och vädret har väl gjort att man haft mer lust än i vanliga fall att verkligen komma upp ur sängen. Nu närmar det sig bara mer o mer tills vi ska flytta. Känns jävligt kul, men som jag sagt innan så kommer det kännas konstigt att inte kunna träffa store syster & Tindra som vi gör nästan varje dag. :(  Måste sätta igång att packa mer seriöst snart också, allt som inte behövs kan man ju redan packa ner i kartonger. Snart blir det faktiskt ett bad, sen tv som det brukar bli. Men det är skön avkoppling, även om det verkligen inte går något bra alls på tv oftast. Ska väl komma upp i vettig tid imorgon också. Och hoppas på fortsatt bra väder. Dock så har jag en känsla att det kommer vända, men jag hoppas att jag har feeeel. Fortfarande ensam tills imorgon någon gång, vet inte riktigt när. :)

RSS 2.0