Sjuk

Har inte så mycket mer att säga än att jag är sjuk nu, och det lär inte komma så många fler inlägg för än jag är bättre.

Rehab

Ska väl inte skriva så jävla mycket här, har vaken lust eller ork. Var uppe tidigt imorse, skulle åka med tåger runt 8 till min rehbalitering. kom hem runt halv 5. Varit en ritkgit jobbig/tung dag idag kan jag lova. Trots att det känns som att vi inte gör så jävla mycket. :/ Men som sagt, de kanske ger något när allt är klart. Hittils dom 3 gångererna som varit så tycker jag mest att det varit jobbigt. Får så ont efteråt. :( Önskar ibland att vissa kunde vara mer förstående, och faktiskt försöka sätta sig in i hur jävla jobbigt de är att leva med den här skiten. Ska man inte kunna säga om man har ont istället för att låtsats att jag mår hur bra som helst och inte har ont alls? Ibland känns det som att de sista alternativet är det bästa, eller väldigt ofta. Annars blir man väl  en som enligt andra bara "klagar hela tiden". Men men, jag hoppas & tror iaf att rehaben kan hjälpa mig en bit på vägen.

23-25 aug

Haft store syster här nu sen i söndags, men hon & Tindra åkte hem imorse. Var ju ett tag sen man sågs nu så det var riktigt trevligt. :) Alltid lika kul o se vad hon lärt sig för nya saker & att hon växt. :) Vi har varit en sväng & käkat hos pappa också allihopa i söndags. Är iallafall därför uppdateringen varit lite sidådär denna gången. Vad som händer idag har jag ingen aning om än så länge, tror som vanligt att det inte kommer hända allt för mycket. Imorgon blir det att åka till danderyd igen för min rehab, får väl se om det kan ge nånting denna veckan eller inte.

Josefin 15 år

Än så änge har dagen gått åt att fira syster. som fyller 15 idag. :) Blev att pappa kom hit också, så vi har ätit tårta o massa annat gott. Och även fått i oss mat nu också. Så man är LITE mätt. Men det ska nog slinka ner lite mer senare under kvällen. Får se om det kanske blir någon film också, annars tror jag inte att de ska hända så mycket mer idag för min del iallafall.

Grattis på födelsedagen syster! <3

Hmms.

Onsdag & torsdag denna veckan gick båda åt till att gå på min rehablitering jag börjat nu. Än så länge är vi inte så många i gruppen, skulle starta lugnt. vilket jag tycker är skönt, de e rätt jobbigt redan iallafall. Slutkörd i hela kroppen é jag fortfarande, hoppas nästa vecka att kroppen ska klara det LITE bättre. Dock så e det iallafall trevliga tjejer i gruppen, vissa med samma sak som jag har. Någon som faktiskt kan förstå hur jag känner så gott som varje dag, mer eller mindre. Även om det är i olika mängd. Skönt att komma hemifrån & träffa lite nytt folk. Sen får man se vart allt leder, just nu är allt så nytt så jag vet faktiskt inte alls.

Idag blir det nog ganska lugnt. Kanske någon film lite senare och en dusch. Inte så mycket mer planerat. Syster får hit en vän. Och imorrn fyller hon ju år också. 15 år, haha snacka om att tiden bara rusar iväg. :)

Oooops.

Inte blviit så mycket av att skriva i bloggen på bra länge, förutom lite skit saker ja lägger in då & då. Men de är ju ändå min blogg & det finns inget som säger hur ofta man bör skriva eller inte. Tror inte att någon lider när jag inte skriver. Verkar inte som så iallafall. Senaste kommentaren i min blogg förutom för några dagar sen va nog i juni. Om 2 st räknas?:p Annars var det fan i maj. Haha, snacka om tråk! men men.

Idag har det bara blivit att vakna som alla andra dagar, äta frukost. Sen busat en del med Tiwa. Vid 12 kom lillsyster hem också. Varit borta ett par dagar nu, tror vi ska se film lite senare nu ikväll. Är tänkt så iallafall. :) Tiwa fick även va ute & leka av sig me en hund. Det ÄLSKADE hon verkligen. Tycker att hon gör bra framsteg sen hon blev biten. Men det är långt ifrån helt bra dock. Men inga problem med att hälsa på hundar eller liknande. O de får man tacka för!

Nu i veckan ska jag iallafall börja min rehablitering "seriöst" för min värk/sjukdom. Innan har det bara varit att träffa läkare o hela köret. Samt en introduktion med en av grejerna jag ska börja med. Blir 2 gånger i veckan i 2 månader som det kommer att hålla på. Och jag hoppas verkligen att det kommer ge nånting.

Allt som behövs säga är; hahaha.


Hur jävla korkad får man vara?


Helt sjuuukt!


Vi har flyttat, och dom flesta vet nog vart.





Helgen & efter flytt

Hade en hur underbar helg som helst helgen som var nu iallafall kan jag lova. Hjärtat var ju här, även om det bara var över helgen så var det verkligen guld värt & supermysigt :) Så ska verkligen inte klaga på helgen som var för en sekund. Då vore jag rätt korkad. Vilket jag iofs är, haha. Nedå men tack älsko för en toppen helg med dig. :)

Känns som man aldrig blir klar med att packa upp här hemma heller, finns ju hur mycket som helst att packa upp. Lägenheten e ju betydligt mindre än den förra. Och ja, det märks. Därför tar det väl lite extra tid att få allt på sin plats. Men nu är det verkligen inte mycket kvar att få upp, gäller bara att hitta plats till vart man vill ha allt också. Har fan ont lite överallt just nu, nog för att jag brukar ha ont i vanliga fall. Känns betydligt mer nu än vanligt. Det släpper väl sen när man faktiskt kan få lite vila. Ok, ska inte klaga som går hemma hela dagarna. (vilket suger) Men det behövs verkligen just nu!


Nu orkar jag faktiskt inte skriva någe mer ikväll.

RSS 2.0