31 oktober

Igår blev det att duscha & ta en promenad med Tiwa medans jag invänta syster & mamma innan jag drog iväg för o vara med pojkvännen, hon hade ju varit iväg och piercat sig bla. Kollade idol, åt mat o så. Trevligt! :) Sen blev det att åka hem. Idag har det inte hänt så mykcet direkt, varit till affären och som vanlitgt ut med Tiwa. Lite senare ikväll så ska jag troligen komma film med syster, går ju en hel del filmer på tv idag. Så NÅGON borde väl bara okej iallafall tycker man. heh.

28 oktober

Denna dagen kommer jag knappt ihåg alls vad jag gjort om jag ska vara ärlig. Syster kom hem efter att ha varit borta ett par dagar. Jag tog en dusch innan jag gick ut med hunden, och när jag kom in så märkte jag att jag på något jävla vänster fått skit på mina byxor?! Inte trevligt alls. :P Annars var det ganska lugnt, runt 17 ungefär så drog jag in lite snabbt till sthlm, Daniel skulle fixa lite julklappar. Sen blev det att åka hem igen, bara slöat hela kvällen. Har så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen just nu. :/

Jahapps. :/


Gammal, men lite rolig ändå.


25 oktober

Nu blir det bara ett kort inlägg här, ska snart sätta igång med att baka lite kanelbullar. :) Känns som att det inte händer eller hänt så mycket mer idag, så för att hålla sig vaken är det lika bra att sätta igång. heh Och m nån timme blir det att gå ut med hunden. Sen får de bli en lugn kväll. Ha de så bra så länge! :)

En "kul" grej. :P

Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte. Skriv en kommentar med det första du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen blogg eller liknande. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig.

Såhär rolig har denna dagen varit.


20-21 oktober

Igår blev det som jag skrev innan att åka till sötnosen & va me honom, även om jag hade riktigt ont så var det mysigt. :) God mat & bästa sällskapet, vad mer kan man begära? Jag var mer än nöjd iallfall. Idag har jag inte hunnit göra så mycket än så länge, har ätit lite frukost och sminkat mig. Ska ut med hunden nu tänkte jag, sen tror jag det blir ganska lugnt resten utav dagen. Har ingen ork att göra något, men jag vill verkligen hitta på något? Jaja. heh

Helgen & dagen

Inte orkat skriva nu i helgen. Fredagen blev lugn, skulle vart med Daniel på fredagen, men hade för ont tyvärr. Lördagen blev det att åka & träffa Fia som jag inte träffat på bra länge nu. Gick gymnasiet tillsammans, stannade kvar där och umgicks med henne o hennes son. :) Var faktiskt riktigt trevligt, såg film och åt mat o sådär. Idag var jag o handlade med syster och mammsen. Imorgon skulle jag haft en läkartid på danderyd, men den är inställt. Så blir väl förhoppningsvis så att jag ska vara med Daniel då. :) Ut med Tiwa nu om en stund, sen ta mig en liten dusch.

Sista dagen på min rehbalitering

Sådär då! Nu har mina 9 veckor på rehaben gått & jag är klar där. Känns skönt på ett sätt, men ändå inte. Man är van att gå dit varje vecka. Hade inte förväntat mig allt för mycket från början, även om man hade hoppats på att det skulle ge nånting. Målet var dock inte att bli bra, för det vet jag att jag troligen aldrig kommer att bli, och inte heller bättre på 9 veckor. Men ändrat mitt sätt att tänka, och lärt mig mer vad jag kan göra för att underlätta för mig själv i vardagen & även i framtiden om jag pluggar/jobbar. Och andra småsaker som får ens liv att "gå runt". Några små tillfällen jag ska dit igen nu imorgon och nästa vecka. Sen vet jag inte så mycket mer! Återträff om 3 månader igen för att se hur det gått för alla iallafall. Varit en rolig period i mitt liv! :) Även om man tyckt att vissa saker verkligen varit onödiga många gånger.

Sverige - Albanien

 

 

 

 


Love



Love is not about who you live with, it's about who you can't live without
.


13 oktober

Idag känner jag mig LITE duktig iallafall. Gick upp i "vettig" tid, åt frukost & satt på tvättmaskinen o efter ett tag gick jag ut med hunden. Hängt tvätt o diskat nu också. :) Ska sega lite framför datorn en stund nu tänkte jag. Lite senare kommer pappa hit & ska gå på nånting i systers skola me syrran o mamma.


12 oktober

Denna dagen har det inte hänt allt för mycket, mest gått åt till att först åka & handla med mammsen. Sen var vi hemma några timmar & åkte iväg lite senare igen, till huddinge för att köpa hem lite grejer. :) Efter det blev det att gå ut med hunden. Verkligen börjat bli allt kallare nu för varje dag som går. Inte skönt alls! :( Blev inte att baka idag, glömde köpa hem jäst. Så får bli en annan dag! Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, kollat lite på tv. Känner mig uttråkad som f*n, men ingen mening att hitta på så mycket vid denna tiden känns det som. Funderar på att få i mig lite mat igen. Om 1 timme blir det iallafall att gå ut med hunden en gång till, sen dusch.


Bye bye bajen? :(


Helgen

Denna helgen blev verkligen kalas, fredan blev d mys o idol me Daniel. Åkte iväg på lördagen me mamma o lillsyrran för att hälsa på storesyster o killen hennes samt Tindra. :) Storesyrran har ju fyllt år, och ett tag sen vi var där nu. Var trevligt. :) Även om Tindra råkade bli sjuk när vi var där. Hade jättehög feber o sådär, men hon var duktig som fan o klagade inte alls mycket tycker jag. Trots att hon hade över 39 graders feber. Åt god mat o fikade. Sen blev det att åka hem idag, har väl inte hänt så mycket mer. Imorgon ska jag & mamma troligen baka lite.

hejhopp!

8 okt

Haft 8 veckor utav min rehab nu, dvs bara nästa vecka kvar sen så är allt klart. Känns väl lite sisådär, tycker det varit riktigt trevligt att komma ut och träffa andra med smärtproblematik. Och det har faktiskt fått mig att ändra mitt tankesätt en hel del, och även försöka lära mig hur jag kan göra för att underlätta för mig själv i min vardag. Och trevliga tjejer! :)

All I need is love!


Så jävla sjukt. :|


4 okt

Kommer nästan inte ihåg när jag skrev sist, har iallafall haft en toppen helg. :) Bättre kunde den inte varit. Så tack för det! :) Haha.. Mitt humör är på toppen sen länge nu, känns hur bra som helst. Det får gärna fortsätta att hålla i sig. Mindre ont nu också trots kylan, så jag är mer än nöjd. Nu orkar jag inte skriva mer. Ska ut med hunden snart. Ha det bra så länge!

RSS 2.0