Helgen

Fredagen blev det att åka hem till den äldre systern med mamma, lillsyrran och hennes kille. Kom fram ganska sent pga av det jävla snö ovädret som blev. Inte så upplysta vägar på vägen dit, så det tog lite längre tid än det skulle gjort. Dock så hade vi ju inte så bråttom. Men kan inte ha varit så jävla kul att köra. Man såg så gott som ingenting alls. Väl när vi kom fram blev det mest att sitta och prata en del, och leka med Tindra lite. :) Som blev hur glad som helst att vi kom dit. Fick även lite presenter eftersom hon fyllt år. Sen blev det att ta nån cider bara och äta lite chips och dipp.

Resten av helgen så helgen så hände det väl inte så jätte mycket dirket, blev mest att äta god mat och umgås ännu mer. Samt leka med Tindra. Hade en super trevlig helg iallafall. Så tack syster, Micke och Tindra för det. :) Även mamma och lillsyrran och hennes kille förstås. :)

Kom hem nu för inte så jätte länge sen, blir rätt lugnt ikväll. Rätt trött efter resan plus att jag sov mindre bra inatt. Om ett tag blir det nog att bada skulle jag tro.


Här är iallafall lite fakta ...

Förutom ständig smärta och trötthet kan en eller flera av dessa besvär förekomma med min sjukdom:

- Sömnstörningar
- Kraftlöshet
- Yrsel
- Domningar
- Andningsrubbningar
- Urinträngningar
- Hud- och slemhinneproblem
- Dimmig syn
- Koncentrationssvårigheter

- Dåligt balanssinne

- Muskelspasmer

- Häftig ångest




- Stelhet
- Huvudvärk
- Tarmbesvär
- Svullnad
- Hjärtrytmrubbningar
- Feberkänsla
- Allergi
- Ljud- och luktkänslighet
- Försämrat närminne

- Smärta i käkarna

- Ländryggssmärta

- "Restless legs" (myrkrypningar)


29 januari

Skulle nog aldrig sagt att jag ville ha lite sol och värme tror jag. Visst, det kom sol idag. Men vad fan? Det blir ju bara kallare och kallare, och snöde en hel del igår också. Nästa gång väljer nog nog att vara tyst istället. haha!

Då är det mesta klart eller fixat nu iallafall. Förutom att packa väskan! Jag, mamma, lillsyrran och hennes kille ska dra iväg lite senare till storesyrran o hennes kille, samt träffa Tindra som fyllt 1 år för inte så länge sen. :) Passa på att fira henne lite i efterhand. Hennes första födelsedag kan man ju inte hoppa över att fira. Får väl se när det bär av, blir där hela helgen. Kan nog bli riktigt trevligt. Blir ju inte att vi åker dit så ofta. Så uppdateringen nu under helgen lär bli rätt dålig.


Vill passa på att önska alla en riktigt trevlig helg också! :)


......

Saker jag vill börja med inom kort:

- Gå upp i vettig tid
- Komma på lite vettigare saker att göra om dagarna
- Träffa vänner, familj eller dom jag bryr sig om oftare (trots värken)
- Försöka vara mer positiv
- Börja plugga

Det känns just nu som att det är dom viktigaste sakerna att komma igång med för min del. Då skulle jag vara mer än nöjd. :)


28 januari

Sådär ja! Då har man varit ute en runda med hunden, gick med mamma en bit till tåget eftersom hon skulle iväg. Sedan har jag faktiskt hängt lite tvätt, satt på ny tvättmaskin och nu om ett tag blir det att äta. Fått något gjort idag iallafall. Så inte blviit att man sutitt och tänkt lika mycket som jag gjort senaste dagarna. Känns dock rätt ensamt. :(

Just nu sitter jag bara ner och lyssnar på lite musik och tar det lugnt. Har rätt ont i kroppen nu igen pga av det här snö ovädret som aldrig verkar ta slut. Nog för att snön leagt kvar sen 1 vecka innan jul och inte gjort på flera år innan. Men nu är jag mer än less på skiten. Varit extram kyla till och från också. :( Hade räckt med snö över jul och nyår. Nu vill jag ha lite sol & värme! Så ge mig det tack. :)



Fredag - Tisdag

Blev aldrig att jag uppdaterade igår, hade faktiskt ingen ork alls till det.

Helgen var iaf rätt lyckad för en gångs skull, satt inte hemma hela helgen som det blivit nu den senaste tiden. Så det var riktigt skönt. Åt god mat och hade trevligt sällskap hela helgen av Daniel. :) Sen hann jag ju med att träffa pappa och vovven på fredan också. vilket var trevligt! Saknat dom. :)

Igår blev det bara att som vanligt ta några rundor ut med hunden, sen gå och handla med mamma. En tråkdag helt enkelt!

Idag har det väl inte hänt så mycket mer heller mer än att jag kontakde en person ang pluggandet som jag troligen ska komma igång med, får väl se när svaret dyker upp. Relativt snart hoppas jag! Får väl se om det dyker upp något annat under dagen, men verkar bli en rätt lugn dag idag också. Ingen lust till nånting! :/ Blir iaf att köpa hem lite mat senare. Och juste, grattis mamma för nya jobbet! :)

I ...



I miss you more than words can say



21 januari

Idag skulle jag åkt med syster och shoppat lite, vilket tyvärr inte blev av pga av att hon blivit sjuk. :( Så det var lite tråkigt. Bokade in en ny läkartid nu igen också. Sen har det som vanligt blviit en liten runda med hunden. Skönt att det inte är lika kallt längre nu, känns inte alls jobbigt att gå ut och gå. Har väl inte gjort så mycket mer idag, var och handlade lite med mamma tidigare. Och för en stund sen åt vi tacogratäng som syster gjorde. Vilket var hur gott som helst!

Imorgon ska jag till huddinge på ett "möte" runt 11 och efter det åker jag till Södertälje för att möta upp lillsyrran troligen. Får väl se om hon e lite bättre. :) ska gå lite i affärer isåfall. Sen blir det en runda till pappa efter det. Och senare på kvällen drar jag iväg för att träffa Daniel. :) Var ett tag sen nu. Kommer nog bli en kanon helg.

Äckligt eller bara sjukt?


18 januari

Vad har hänt idag då, lika lite som alla andra dagar kanske. :P Skrev på lite papper som jag skulle lämna in idag. Vilket är gjort nu. Har varit ute med hunden en runda, och hon var lika glad som alltid eftersom snön inte försvinner. :) Fick även ett samtal så jag med lite tur kan komma igång och plugga nu redan i mars. Får väl se hur det blir med den saken. Det är iallafall igång nu. Vilket är det viktigaste! Sen blev det hem och äta frukost som vanligt. Sen blev det lugnt i några timmar innan jag åkte och handlade med mamma. Lite senare kommer syster hem också. :)

Får väl se vad som händer nu under kvällen, tror det blir ganska lugnt.

Tindra 1 år, 18 januari 2010



Grattis lilla Tindra som fyller 1 år idag. :) Världens mest glada och underbara lilla tjej som finns. <3


17 januari

Ingen uppdatering eftersom det inte händer så mycket just nu. Dagen började med att jag vaknade lite för sent kanske, men sen gick jag ut med hunden. Tog mig lite frukost. :) Annars har den här dagen varit ganska död, blviit en hel del tv dock. Försöka bli helt frisk, sen kanske man kan hitta på lite annat. I veckan blir det förhoppningsvis att åka in till sthlm med lillsyrran iallafall. Ska bli trevligt! (om det nu blir av?) Sen hoppas jag att det dyker upp lite annat bara jag mår okej, less på att bara sitta hemma. :)

Tror faktiskt att det även blir en tripp till pappa i ett par dagar efter jag haft ett möte jag ska på denna veckan. Om det funkar för honom. :) Men det brukar inte vara några större problem.

Snart blir det en liten runda med hunden, efter det tänkte jag ta mig en dusch. Sen märks det vad mer som händer. Det är söndag, en söndag är så gott som aldrig en rolig dag.

Saknar lilla Tindra och store syster också, hoppas kunna träffa dom snart. Blir ju inte allt för ofta sen vi flyttade tyvärr. Vilket är väldigt tråkigt. Man missar så himla mycket. Imorgon fyller den lilla skrutten 1 år. Tiden går fort. :)

Jag vill bara ..

Jag vill skriva detta inlägg enbart för att få mig, men även andra att inse att "folk" klagar aldleles för mycket. Säger inte att jag inte gör det. Men man borde faktiskt försöka klaga mindre, och njuta mer av "småsaker" i ens vardag. Vilket många har svårt att göra. SÅNT måste man lära sig uppskatta mycket mer, det är det som bygger hela ens liv.
Njut mer- klaga mindre! Visst har man rätt att klaga, men det är inte så att man verkligen behöver göra det alla gånger. :) Det blir inte bättre, det kanske känns bättre bara.

Sen jag själv blev sjuk, och fick min sjukdom jag haft i ett par år nu. Så började jag själv inse det, och lärde mig att uppskatta saker som att bara kunna gå på stan en dag. Ensam, men en vän, med familjen. Spelar ingen roll, elelr bara ta sig till affären. Sånt som jag från början faktiskt inte klarade alls när jag var som sämst. Men Blviit bättre och idag kan jag göra dom sakerna. Oftast! Svårare nu när det varit så kallt. Då får man väl lära sig nuta av sånt man kan göra hemma istället, trots värken. :)

Som sagt, man kan alltid försöka se saker positivt. Även om det inte går alla gånger!

12 januari

Har legat sjuk nu i ett par dagar för er som undrat varför det inte skrivits så mycket i bloggen. :) Men börjar bli lite bättre nu, så tog en runda ut med hunden för en stund sen med lillsyster. Fryser fan fortfarande, men behövde komma ut lite. Var rätt skönt! Och ska ut en sväng nu igen till affären med syrran igen.

Så får blogga senare igen, hade tänkt skriva lite mer. Hinner dock inte göra det innan vi ska iväg. Så ha det bra så länge gott folk, kommer en uppdatering lite senare! :)


Uppdatering!


Sådär! nu är jag hemma igen efter att ha avrit och handlat. Kommer dock inte alls ihåg vad jag hade tänkt skriva här tidigare. Så får väl skriva om något helt annat istället.

Helgen som var så träffade jag pappa på fredagen och hans vovve. Var trevligt! På lördagen blev det att dricka med lite vänner, o lillsyrran. :P Superkul! Så måste passa på att tacka för en jävligt trevlig helg till alla som var med och gjorde den toppen. :) Även om jag blev sjuk under helgen.

Inte hänt så mycket mer under dom här dagarna, har mest legat i soffan och segat för att försöka bli frisk. Och är redan mycket piggare. Tror inte det är därför dock. Förkylningen och hostan kvar.

Om inte allt för länge blir det väl att gå ut en runda med hunden igen, sen tror jag faktiskt att jag ska ta mig ett bad. Är så himla frusen.

Världens mest underbara Tindra!



Är hon inte för söt? :D

4 januari

Helt värdelös dag skulle man kunna säga, beroende på vem man frågar. Det enda jag gjort idag är att ha åkt med morsan för att lämna av syrran i s-tälje, hon ska avra där dom sista dagarna som är kvar på lovet. :) Sen blev det att åka hemåt, handla lite mat. Sen dess har jag suttit på min röv hela dagen. Fast jag sa iofs redan igår att detta bara skulle bli en slappar dag troligen. Vilket verkligen var skönt, med tanke på att jag har rätt ont fortfarande. :( Om en stund blir det nog att sätta sig vid tv:n.

Lite senare blir det att ta en runda ut med mamma och Tiwa. :) Sen en dusch så kanske man piggnar på sig litegrann.

Detta år ska fan bli ändring på det mesta alltså, ska bli det bästa på hur länge som helst. Och det kan ingen komma ivägen för. Det är dags nu! Har verkligen bestämt mig för att det ska bli så. Allt som är skit väljs bort!

3 januari

Hemma nu igen efter att ha varit hos syster ett par dagar, det känns både tråkigt och skönt. Skönt att komma hem igen och kunna träffa vänner och sådär- Tråkiga är väl att det lär ta ett tag tills man ses igen. Saknar er redan! :(
Haft hur trevligt och kul som helst. Ganska slut i kroppen nu efter dom här dagarna dock, och resen hem idag. Så imorgon får bli en lugn dag tror jag iallafall. Kanske dyker upp nånting. Man vet aldrig!

Kom hem runt 16.00, då blev det att äta mat rätt fort. Sen gick jag o mammsen ut med hunden i den "trevliga" kylan. Ehm! .. Har väl inte gjort något vettigt alls efter det, blir snart att ta mig ett bad så man slipper frysa och kanske får lite mindre ont. :) Har börjat snöa ute nu igen ser jag också, usch. Bort med skiten!

Nyår o dagarna efter..

Hallå i stugan!

Inte blivit att jag uppaderat så mycket nu när jag är hemma hos store syrrans, men dags att göra det nu kanske.
Kom hit i onsdags, vart hur trevligt som helst. Nyår var också trevligt även om det inte var kanon fest direkt. Fick en bra födelsedag med massa gott att äta. Det är aldrig fel. :)

Igår blev det att vara barnvakt till deras lilla Tindra, vilket vi fortfarande är iofs. Dom kommer hem lite senare idag efter att ha varit på kryssning. Lättare unge går nog inte att få ta hand om iaf. Hur snäll och söt som helst. Så det har bara varit kul. :)

RSS 2.0