Gäsp . . .



Nu blir det sängen för min del, är så sjukt trött. Godnatt på er! :)
Imorgon blir det att gå upp för att åka till skolan.

SSK <3



Brynäs - SSK, hoppas på vinst för SSK nu idag. Det behövs! :)

30 september

Ledig idag, så dagen började väl med att jag gick upp. Och satt mig och åt frukost som vanligt, och fixade mig. Efter en stund jag jag och handlade med mamma innan hon skulle iväg för att jobba. Sen gick jag och mamma ut med Tiwa och en utav valparna som sprang runt o lekte för fullt. Han é ju den som är minst rädd när man tar med ut, sen blev det att gå hem när valpisen började frysa efter en stund. Matade dom små liven, och lekte lite. Sen har jag faktiskt bara försökt att slappa i ett par timmar. Tills det blev att mata dom igen, samt gå ut med Tiwa och sjävklart laga lite mat.

Nu blir det att sätta igång med lite läxor för imorrn är det skola som vanligt. Ska bli riktigt skönt med helg nu faktiskt. Märks att man absolut inte får den sömn man behöver sen valparna kom. Känt mig yr konstant idag, nu e det inte mer än en vecka kvar iaf sen så kommer alla valpisar till sina riktiga hem. Kommer kännas riktigt tomt och konstigt efter så pass lång tid. Men samtidigt ganska skönt, behöver få riktig sömn!



Helgen (sen uppdatering)

Fredagen började väl med att jag gick i skolan, senare på kvällen blev det att killen kom med upp en sväng innan vi åkte vidare hem till honom. Träffade stora syster som var här över helgen med Tindra. Sen blv det ganska lugnt på fredagen eftersom man var rätt trött efter en veckas skola/jobb.

Lördagen började med att vi vaknade, gick upp o käkade frukost sen ville hjärtat tvätta av sin bil och fixa. vilket vi gjorde. Efter det åkte vi hem till mamma igen och träffade båda systrarna, varav den yngsta hade med killen sin också. Satt mest och  snackade och lekte med lilla Tindra och valparna. Åt även mat här, var faktiskt riktigt trevligt. Senare på kvällen åkte vi vidare hem till hans vänner o drack lite. Vilket också var ganska så trevligt! :)

Söndagen blev ganska lugn, gick upp och åt frukost o efter ett tag så drog vi till hans pappa och gick ut med deras "lilla" vovvsing på en promenad sen fick han leka av sig i rastgården som fanns i området. Sen gjorde vi mat och så blev det att åka hem eftersom jag hade skola på måndagen.


3 av 4 valpar =)


9 september

Det enda vettiga jag gjort den här dagen är väl att just nu ha tvättsugan tills senare ikväll. Sen skickat in en skadeanmälan eftersom jag varit sjukskriven ganska länge och eventuellt kan ha rätt till nån sorts ersättning pga det. Får väl se hur det går med den saken. :) Om en stund tänkte jag väl sätta igång med lite pluggande också, sen händer det nog inte allt för mycket idag skulle jag tro. Hinner inte med så mycket annat snarare.

Imorgon blir det att åka till skolan i vanlig ordning, sen senare på kvällen så ska jag träffa min sötnos. Ska bli hur underbart mysigt som helst! Saknat en vecka nu, att de kan vara så jobbigt att vara ifrån någon så kort tid eg? Men så är det väl när man är kär. :) Känns verkligen hur bra som helst, och de känns så rätt! Allt e hur bra som helst ju nu, men det är väl på tiden. För mycket motgångar och saker som gjort att man inte mått allt för bra på senaste tiden. Så tack hjärtat för att du fått mina dagar att kännas SÅ mycket bättre!

I helgen kommer även store syster hit med lilla Tindra och ska hälsa på, o kolla in alla valparna. Eller framförallt den dom själva ska ha sen såklart. :) Ska bli kul att träffa systeryster o lilla prinsess ungen. Saknat er massor!

6-0

Snacka om solklar seger för Sverige, utklassning! Tråkigt Mellberg fick rött kort och därför inte kan spela matchen mot Holland dock. Den matchen lär inte bli allt för lätt för Sverige Hoppas självklart på vinst även där. Vore sjukt kul, även om chansen till vinst känns minimal. Men vem vet, under har ju skett förr. Och Sverige har ju än så länge spelat rätt bra!


Fotboll, fotboll, fotboll! :D



Sverige - San marino ikväll, hoppas matchen idag går lika bra som i fredags mot Ungern! :D

RSS 2.0