The ...



The worst thing about being lied to is knowing you weren't worth the truth.

13 maj

Varit tyst ett par dagar nu igen, men faktiskt gjort alldelles för mycket för att orka blogga denna veckan. Nu är det dock ledigt från plugg tills på onsdag igen. Riktigt skönt! Får väl se vad dom kommande dagarna har att bjuda på. :)

Idag vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Än så länge har det blivit att tvätta, och städa lite. Är ju hemma hos mammsen nu och sköter Tiwa. Blir ju så när hon jobbar. Så om en stund blir det att gå ut med henne, sen hjälpa mammas vän som ligger på sjukhus att mata katterna och sådär. Sen senare ikväll blir det nog att åka till Adrian. :)

Imorgon på kvällen kommer iallafall store syster och Tindra hit och stannar ett par dagar. Ska bli trevligt som fan eftersom vi inte kan ses så ofta. Får se hur mycket nytt den lilla trollungen kommit igång med nu. Går ju fort som tusen nu.


6 maj

Godis kvällis!

Idag blev det att jag vaknade av att syster stod utanför dörren hos pappa, hade vaknat väldigt tidigt. Så kom hit med frukost till och med. Det får jag tacka för. :) Efter en stund blev det att gå ut med Tiwa och pappas hund. När det var gjort blev det hem och äta frukosten som syster fixat. Sen packa ner det jag ville ha med, och åkte hem till mamma med syster.

Sen har det väl inte hänt så mycket mer idag. Solat lite, varit ute med tiwa, med mamma till läkaren och sen har jag o mammasen hjälpt hennes vän med lite småsaker som skulle fixas i hans nya lägenhet. :) Även gjort lite "läxor". Resten utav kvällen lär det bli ganska lugnt, ska ta mig ett bad.

Ska upp tidigt imorgon på möte, sen efter mötet blir det att ta sig till skolan. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer. Får se vad denna helg har att bjuda på! Ska bli skönt att det äntligen är ledigt några dagar. :) Känner mig faktiskt ganska trött efter den här veckan. Gjort en hel del.

3 maj

Då var det slut på att vara ledig nu då, eller ja. Inget plugg för än nu på onsdag, men helgen är slut. Var på majbrasa i fredags nere vid maren i södertälje. Med syster, hennes kille och Adrian. Hade fan glömt hur dålig den var. Fyrverkerierna var bättre än själva majbrasan. Då är det fan illa! :P Tror man uppskattade det mer när man var yngre, känns som att man kommit ifrån den biten nu. så ingen brasa nästa år för min del.

Igår blev det att åka hem till pappsen lite snabbt för att få med lite packning, sen fick jag skjuts hem till mamma. Ska vara här till på onsdag. Då blir det skola sen direkt vidare hem till pappa. För att lite senare gå och klippa mig och fixa håret. :)

Idag händer det nog inte allt för mycket tror jag, mamma jobbar så har lilla Tiwa. :) Lite senare blir det att laga mat. Det är nog det roligaste som händer för min del idag verkar det som. Inget vidare kul väder idag heller så man vill inte sätta sig på balkongen eller gå ut mer än det behövs.




RSS 2.0