Underbart

Underbart väder, strålande solsken & inte ett moln så långt ögat kan nå! .. Det börjar kanske komma lite sommarväder nu ialla fall. Och det var på tiden. Det är ju inte så lite vamrt idag, men tänker fan inte klaga. Hellre sol än massa regn. Älskar sommaren/värmen/solen. Det man går och längtar till redan när våren börjar. :p

Suttit & njutit fram tills nyss i solen på balkongen, där var det väl inte så skönt att sitta dock. Men tvingade mig själv! :)
Mamma har kommit hem också, hjälpte henne bära in lite grejer sen gick vi ut tillsammans med Tiwa till ett nytt ställe man kan gå. Tiwa verkade gilla det som fan också, så det blir det nog att gå lite oftare. Nu sitter jag här o svalkar mig lite, ska äta om en stund. Efter det ska jag ta mig en dusch, sen vet jag inte vad som händer alls faktiskt. Man är verkligen sugen på att grilla när det är sånt här väder. :(

Jaja, ha de bra i solen gott folk! hejsvejs så länge.

Det ..

Det här är vad jag gör en fredags kväll när jag sitter helt ensam. Bättre än ingenting alls, eller vad är det man säger? Och jag ska väl erkänna att gott var det. Men att ha haft lite sällskap hade inte varit fel alls. Speciellt inte om det var av älsklingen, men även bara familj elller liknande.Så tråkigt & sitta själv. :( Är väl rätt van att det blir så dock. Tror väl att det blir tv nu snart igen, här finns det inte allt för mycket att göra ialla fall. Kanske skriver nånting imorgon, idag tror jag inte att det kommer något mer ialla fall.



Chips, dipp & lite cola :)


freeedag!

Blev inte att jag behövde laga mat nu idag ialla fall, mamma va hem en runda innan hon åkte iväg. Så blev pizza, o de var inte helt fel. :) Skönt att man slapp laga mat ändå när de e sån värme. Hann sitta på balkongen ett tag. O har varit iväg & handlat också. Blir väl chips o dipp o lite godis senare framför tv:n skulle jag tro. Eller ja det blir så. Vare sig lillsyster é hemma eller inte, är rätt sugen redan nu. Men känns som att det är lite för tidigt, så väntar ett tag till. Finns annars man kan tugga på så länge.

Sitter här & gör ingenting just nu, känns inte så himla vettigt. Och orkar inte göra så mycket heller, men känner mig så rastlös & uttråkad.. :( Musiken är på som vanligt, djuren sover. Sitter här ensam, så roligare kan man ha! Sitter & funderar på vad man kan hitta på, kommer inte på ett skit dock. Så blir väl att sätta sig redan nu framför tv:n.


Jag ...

Jag vaknade som vanligt, o sminkade mig. Efter det så gick jag ut med Tiwa en runda. Fick duscha henne när jag kom in också. Fastnade ju förfan bajs i röven på henne. :p Såg inte så trevligt ut. Sen blev det att äta frukost.

Mycket mer har jag inte gjort än så länge faktiskt. Kanske blir att handla hem något gott tills ikväll lite senare. Solen lyser ju idag också. Wiho! :)  Laga mat ska jag göra iallafall tror jag, mamma ska iväg så ingen annan som gör det då. Känns som att denna helg kommer bli ganska långtråkig. Hoppas att vädret håller i sig, för varje gång jag tänkt att jag ialla fall ska FÖRSÖKA o få lite färg, lr börjat få. Så blir det ju regn i flera dagar. Så snälla solen, stanna hela helgen! :)



Azuzephre

Tänkte väl ta och förklara namnet jag valt att ha på min blogg, som många nog inte alls förstår vad det står för. Miss vet väl alla får jag hoppas, men azuzephre tror jag väldigt få vet vad det är. Kanske har fel, men kom helt enkelt inte på något bättre namn, så det blev "missazuzephre". Här kommer väl en bild på "dom". Kan även kallas för annat än just det, men bilden är just vad "azuzephre" är ialla fall. Dvs den gula lilla skiten! så nu vet ni vet. Även om det är jävligt onödig info. :) Tog bara några månader innan jag tog mig orken att förklara.


Tider & dagen som gått



Idag blev det att vakna, som vanligt för sent. :( Måste fan börja ta tag i det där, även om jag inte kan göra så mycket vettigt här ute kanske man ska börja gå upp lite mer "vettiga" tider. Det är ju alltid en bra början. Ska försöka o börja med det någon gång under nästa vecka lite smått. Är en del annat nu med, men jag ska verkligen försöka. :) Känner mig så oerhört trött nästan hela tiden. Troligen för att jag inte gör så mycket om dagarna. Här ute finns det inte så mycket möjligheter. Sen gör ju min sjukdom att jag känner mig trött också. Så är väl lite av varje skulle jag gissa på. Tur man har lilla Tiwa som man MÅSTE gå ut med varje dag, oavsett väder, hur ont ja än har i kroppen eller hur stor lusten än är. Det behövs! :)

Så vad har hänt idag? Inte alls mycket skulle jag vilja påstå. Vaknade som jag skrev, gick ut med Tiwa rätt fort. Sen ringde store syster o frågade om vi ville komma dit & hälsa på. När lillsyrran väl vaknade så blev vi hämtade. Var där ett par timmar. Sen hem, fixat en del i sovrummet idag. Tyckte jag hade ordning o kastat sånt jag inte behöver/vill ha kvar. Men ikke, så det blev av idag. Handlade också, sen hem & åt mat. Pratade lite med hjärtat o sa godnatt. Nu blir det snart att hänga upp lite småtvätt som ligger i tvättmaskinen. Borde väl ta & lägga mig efter det. Blir säkert tv en stund innan dock.



26-27 maj

Jag vet att ni saknat mig när jag inte skrivit, men nu gör jag er glada igen o ska skriva lite! haha. :P Blev hastigt bestämt igår att vi skulle åka & hälsa på pappa med sin vovve han har på prov just nu från en kennel han brukar åka rätt ofta till. Tog även med Tiwa. Den lilla stackaren har troligen blivit slagen, eller ialla fall illa behandlad av dom som hade honom innan. Och lämnade tillbaka honom. Så han var mer rädd för Tiwa, än Tiwa var för honom. Det gick väl över senare dock. :) Tyckte verkligen synd om honom först. Riktigt mysig hund, och underbart söt. Fast inte som Tiwa. :p Men det var riktigt trvligt att åka dit o träffa dom. Nu är vi hemma igen sen ett par timmar iallafall. Jag känner mig rätt trött & har ont o kroppen. Vet inte alls vad jag ska göra just nu. Blir nog som vanligt, sätta sig en stund framför tv:n sen kanske. Kanske skriver något mer senare.

Juste, när jag ändå är igång vill jag passa på att gratta en gammal vän som jag gick mellan-högstadiet tillsammans med. som fick en son här om dagen, som tydligen ska heta Kelwin. Grattis till dig o killen din! :) Många man känner som fått barn nu. Först en kompis sen gymnasiet, efter det store syster, sen Martina o nu Petra.

Smärt rehab.

Var ju iväg till danderyd idag igen, åkte som vanligt dit vid 10 o var hemma igen lite över 16. ska åka dit varje måndag nu 2 gånger till. Började förra måndagen med Basal kroppsvärming. Innan vi kommer in i den "vanliga" gruppen måste man ha lite kunskper om vad som ska göras. Inte kul att komma in som ny annars direkt. Det kändes väl okej idag ialla fall antar jag. Även om jag inte helt kan förstå vissa saker man gör & varför man ska göra dom. Men man ska väl inte förstå allting heller, bara att göra skiten. Kan det hjälpa 1% så är det väl toppen. :) Var på tok för vamrt för att sitta och åka först buss dit i 2 timmar nästan. Hem blev det bil, men det var fortarande varmt. Värmen + det jag gjorde idag blev LITE mycket tror jag. Men det släpper nog får jag hoppas, kroppen värker en hel del. vilket inte är så konstigt iofs. :) Blir nog ett bad lite senare ikväll. En hel jävla dag går åt för att ta sig dit, sen hem. Fast man bara har tid där 13-14. Tar ju sån tid, blir bra sen när vi väl flyttat. Nu tänker jag bara sitta här & lyssna på lite musik, eller kanske ta och sätta mig i soffan. Får se vad det blir, lugnt blir det hur som helst.

Pappa, med sin nya lilla vovve på 9 månader :)





Nu har pappa, som sagt att han aldrig nånsin skulle skaffat en hund för ett par år sen. Kommit hem med en hund idag. :) På ena örat så fattas det en liten bit, som blev avbiten när hunden var liten valp. Och det är ju hur sött som helst. Så nu blir det väl snart att hälsa på pappa också antar jag. Måste ju se den lilla sötnosen. Och träffa pappa samtidigt.


dooh!


Så Sjukt söt, haha!


24 maj

Grannen som hade fått sätta parabolen på vår balkong kom ner för en stund sen, förstod inte så mycket av vad han sa. Men han ville att jag skulle gå med ut och titta vad dom gjort med hans kabel. O mycket riktigt så har någon/några lyckats med att klippa/ta bort flera meter sladd från balkongen, enda till baksidan där den går upp till hans fönster. Så han ville inte ha kvar sin parabol här, om det hände igen sa han. Så nu är det tomt på balkongen igen! Sa ju hela tiden att jag trodde att nån skulle göra så, om kabeln går längs en husvägg på det sättet o långt ner så folk kan göra något med den, ja då får man nog skylla sig själv, även om det kanske är lite onödigt att göra så. Men hade dom velat att den skulle finnas kvar, hade dom gjort helt annorlunda med kabeln.

Vad har mer hänt idag, vaknat. Varit ute med Tiwa. Hon såg en liten hund o dom hälsade på varann. Det roliga var att hunden heter samma sak som min systers lilla bebis. Tindra! :p Tänkte låta henne springa lös lite senare också, är ju fint väder idag. :) Kom på precis nu att jag glömt att äta frukost också. Diska lite tänkte jag med. Tvättar också. :) Så det ska jag göra nu. Sen blir det nog att sitta på balkongen när solen e där helt och hållet. Har inte mycket mer för mig iallafall. Ensam hemma just nu.

Hörs kanske senare, hejs!

Sen uppdatering

Var över en sväng till store syster idag faktiskt, det var ett tag sen vi var där nu. Åkte dit med lillsyster. :) Var trevligt! Och skönt att komma hemifrån lite också, är ju oftast här man är hela tiden. Vilket man kan bli rätt less på också. Skönt att bara kunna komma iväg en stund om man känner för det. Behövs det också ibland! Och här har man ingenstans att gå ut direkt mer än att åka till store syster o killen hennes. Svårt att lära känna folk i den här skithålan. Så är inte direkt intresserad längre, räcker att höra och se alla idioter. Skönt att man kommer flytta om inte allt för länge. Umgås med lite mer normalt folk, kommer sakna att syster kommer över med lilla Tindra rätt ofta dock. Det är väl det som är mest tråkigt. Inte mycket mer som hänt idag, lagade mat tidigare och varit ute med hunden. O snackat med mitt hjärta.


Viraltrafik



http://www.viraltrafik.se/?sarishen

Igår & idag

Rätt "kul" att blogga ändå, jag som sa att jag aldrig skulle skaffa en blogg. Vilket vissa personer ändå fick mig att göra tillslut... lilla syster o killen min såklart! Vilka annars liksom. Har ju haft bloggen ett tag nu! Jaja, man får ju bara fler o fler besökare för varje dag som går också. Vilket gör det lite roligare att skriva. :) Även om jag först o främst skriver för att jag vill, de skadar ju inte om någon läser det man skriver också. Eller gör det? Hell no! :)

Vaknade lite sent idag, men hade inte så mycket planerat för dagen så det känns som om det inte gjorde allt för mycket faktiskt. Regnat till o från ett par dagar nu. Vilket suger rövhåla. :( Vill ha hit värmen o solen igen! Men det kommer väl det också. Var ute med Tiwa igår. Syrran var inne i badrummet. O grannen vi passat katterna & kaninerna åt knackade på dörren. Ingen öppnade såklart, då kliver hon in i lägenheten o börjar ropa efter mamma?!? Man går väl förfan inte in i någon annans lägenhet om ingen öppnat dörren. Kanske om man vet att någon ska komma, o man känner den väl. Men vi visste ingenting. Sen när jag kom in med Tiwa låg de en påse i trappen UTANFÖR dörren som "tack" för att vi tog hand om deras djur. Det var iofs snällt. :) Väntar på att syster ska vakna så man kan bestämma vad som ska ätas idag. Behöver gå & handla. Vilken stor lust man har att göra det i det här vädret. - host -  Får väl se vad som händer idag, tror att det som vanligt lär bli ganska dött. :p

Jääää!

Hm, inte ett skit som hänt idag mer än att grannen ovanför oss kom ner hit. Vi hade ju lovat o ge deras katter o kaniner mat när dom är borta. Vilket inte är så länge som tur är, för deras hem är förfan d värsta jag sett. Speciellt deras rum med kaniner. Dom föder ju upp kaniner. O det luktade en hel del! Syster var här ett tag med Tindra också iofs. :) Sen fick jag även höra att en vi känner. Fått sönderslagen bil igen. Förra gången var det bilrutorna, denna gången hade dom hoppat in motorhuven OCH slagit sönder alla rutor. Troligen mer än så, men är det jag fått veta än så länge. Så jävla onödigt, stå för vad ni gör istället o ta det MED personen. Är man feg så är man!

Nej nu ska jag ut med Tiwa, ha det bra så länge! :)

Rodney Carrington - Things we did't know



Oavsett vad någon annan tycker, så betyder den här låten massor för mig.

......


Norrtälje

Idag blev det att vi åkte in till norrtälje, bor ju 3-4 mil utanför. Åkte dit me syrrorna, Tindra o mamma. kollade lite i affärer o handlade sånt som behövdes hem. Tog sin lilla tid. Åkte vid halv 12 & kom hem runt halv 4 tror jag. Känns rätt bra i kroppen kan jag säga & det är en hel del! Men hade ingen lust alls att sitta kvar här hemma ensam, har så tråkigt om dagarna redan. Så kan man slippa det några timmar är det aldrig fel. Pratat me sötnosen min lite idag också. Det är väl det enda som hänt idag. Senare i veckan får vi troligen en liten kattunge hem hit också. Inte så att vi letade, utan en bekant som kände nån som fått kattungar. Och katten vi har kvar nu, kommer nog tycka det är skönt med lite nytt sällskap också. Hon mest sover i knät på en nu om dagarna. Och leker nån kort stund ibland. Så visst saknar hon Smulan. Sen har vi klippt Tiwa också. Skit söt blev hon. :)

Inget härligt väder idag alls, regnat en massa & haglade till o med på vägen hem från norrtälje. Hoppas på att det ska komma lite sol nu igen snart. Så tråkigt nu.:(

What?



Dom kanske gjort ett LITET misstag? :P

Erkänn att ni vill ha en sån? Haha.


Hej, hallå!

Vaknade som nästan alltid av att syster varit här ett tag med Tindra. Och så fyller ju mamma år idag också, så har firtat henne lite med tårta o mat. Så grattis mamma! :D Store syrrans kille kom hit fter han jobbat, så vi väntade in honom. Var god mad o god tårta. :) förutom det fick vi veta idag att vi kommer flytta i aug-sept, vet inte exakt när ännu. blir till flempan. Inte världens bästa ställe kanske, men allt är bättre än att bo här. Så jävla skönt det ska bli! :)Kommer ialla fall närmare vänner man har o även har haft. Så kanske man kan få bättre kontakt igen med en del. :)

Sen var mamma snäll och skulle låta en granne i trappen få ha en enligt honom "liten" parabol vid sidan av våran balkong. Vilket inte skulle gjort så mycket. Men litet enligt honom, är enligt mig den största parabol jag nånsin sett. Men ett ja är ju ett ja, så det var bara att låta dom sätta upp skiten. Förutom det går det en jävla sladd vid sidan av huset, plus att den går från andra sidan huset högst upp o hänger ner längs hela väggen. Ser INTE snyggt ut! Den lär nån klippa av i fyllan. :p Vi kommer inte störas av den så länge dock. Och grannarna som tar denna lägenhet efter oss sen lär inte låta den få sitta kvar. Synd för dom liksom. Haha!



Den till höger sa han att den skulle vara som, dom 2 första bilderna är dom rätta. ;P

Blogg o min dag

En blogg har man ju inte enbart för att man själv vill skriva ner det man känner för, gjort eller vad man nu känner för att skriva trodde jag. Det är kul med lite respons ibland, nån kommentar hit eller dit. Är sånt som gör att ialla fall jag tycker de e lite roligare att skriva. Visst, jag kan se hur många som besökt min blogg. Men aldrig vilka, vet bara att folk "snokar" runt. Fast säger oftast ingenting, o det behöver man väl inte alltid göra. Men kanske nån gång ibland, jag uppskattar o blir glad över sånt iallafall.

Full rulle hela dagen idag, upp vid kvart i 8 imorse, fixade mig. Dom skulle ju komma in i alla lägenheter i den här trappen idag & fixa med fibernät. Dvs bredband. Jag gick ut med Tiwa & sen åt jag frukost. Och packade ner lite skit tills jag skulle åka till daneryd för basal kroppskänndedom. Vilket var det konstigaste & mest onödiga att gå på tycker jag. För kropp & själ. Jaha? Sån skit tror inte direkt jag på, visst kanske man lär sig att slappna av bättre eller något liknande. Men att det i längden ska få mig att bli bättre. Njae, är tveksam. Men man vet aldrig! Ska ju testa lite annat också, vilket kommer igång lite senare. Kom hem vid 17, då var dom fortfarande kvar här och fixade med bredbandet. Tiwa gillade det nog INTE, dom var här rätt länge. Nu har jag ätit, o sitter här och är ganska slut i kroppen efter den här dagen. Vilket inte är så konstigt. :)



Smulan

Jahapps, en katt mindre nu då. :( Var tvungen att ta bort Smulan idag pga av att hon börjat med att pissa ner det mesta i lägenheten. O var troligen något annat också. Och andra alternativ var inget att fundera över heller tyvärr. Så nu finns hon inte kvar. Vet att inte en jävel bryr sig, men JAG gör. Saknar henne redan! ville inte. Andra kattern har gått o jamat o kollat efter henne en hel del också. Jaja, ska inte gnälla. Men det är verkligen inte kul. :(

12 saker

12 saker du önskar att du inte visste;


1)
Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Skit snack, oh nej. ;p


Har tråkigt, så vafan!

Vad är det för likhet mellan att stå väldigt nära ett stup och att bli avsugen av en 90-åring?
- Jo man känner suget, men man vill fan inte titta ner.

Lördag

Som vanligt har det väl inte hänt så mycket här idag heller, vaknade. Trodde store syster skulle komma med Tindra men mamma hade missförstått. Blev att äta frukost, o sen har ja suttit på balkongen o njutit av solen en del & varit ute med Tiwa! :) Gick med mamma & köpte mat också. Nu sitter jag här o gör ingenting. Mamma har åkt iväg, kommer hem imorgon. O lillsyster är ute o åker båt. Vet inte alls vad jag ska göra. :/



Sugen kanske?


15 maj

Fick avboka en läkartid som jag skulle haft nu idag, kom hem igår så det hade blivit lite svårt att ta sig dit pga av att jag såg det igår kväll. Har en annan tid på måndag, så dom har lagt ihop båda efter varann då istället. :) Usch, börjar lessna att sitta & åka 1 timme 0 40 min för det där. Men kan det få mig att bli bättre med min värk jag har på något sett så lär det ju vara värt det sen. Hade store syster här idag också, med Tindra. Var ett tag sen man såg henne nu. Var lika kul som alltid o se den där lilla glada skiten. :) Sen har det väl inte hänt så mycket mer idag, suttit lite på balkongen. Lär inte hända allt för mycket ikväll heller skulle jag tro. Får väl se!


Trött..

Är trött som in åt helvete just nu, kom hem idag från södertälje. Eller ja, kom hem för 1 timme sen nu. Syster var där också. Och hennes kompis hämtade. så slapp iallafall åka buss! Skulle åkt hem imorgon annars. Varit där sen den 4 maj nu, vilket har varit rätt skönt. Komma ifrån den här hålan ett tag! :) Saknat djuren o Tindra en hel del. Men även mami o store syrran. :p Man är ju så van att vara hemma så gott som hela tiden annars.

Har haft det hur bra som helst kan jag säga, eller bättre än bäst!

Träffade även barndomskompisar idag, Dvs Martina o Vilja, o så Milla.  vilket var en trevlig avslutning på allting. :)

Nu orkar jag inte skriva en rad till! Godnatt.

Some clips





Lyssna o kolla in denna, han buktalar.

Imorgon, eller ja. Det blir ju idag!

Hade bestämt att Milla skulle komma hit, har inte träffats på.. jag vet inte hur länge? Men nu kommer även Martina med med Vilja o Nicklas, hennes pojkvän. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Inte sett deras lilla Vilja eller Familjen Örnberg på JÄVLIGT länge nu. Men imorgon så.(eller ja idag?)

Jaja, vi hörs!

11 maj

Har och har inte haft så mycket tid att sitta här, lagt den helt o hållet på att umgås med killen ett par dagar nu. Därför jag är lite borta. :P Men jag återkommer nog om ett par dagar, kanske lägger in något kul klipp senare också. Får se om jag orkar. Nu vet iallafall ni som är intresserade varför jag inte skrivit på ett tag. :)

Jaja nu ska ja gå från datorn, o hitta på något annat. Syster kommer nog hit senare också & har med sig lilla underbara Tiwa som jag saknat enormt mycket. :)

Trevligt värre? haha.






LITE äckligt? haha.

3 maj

Inte blivit att man skrivit så mycket nu dom senaste dagarna, har ju vart så fint väder. Man får ju passa på att njuta utav solen medans man har chansen. :) Har varit ritkgit skönt me sol ett par dagar nu.

Idag är det inte alls lika fint tyvärr, så ingen aning vad man kan hitta på. Syster var här med Tindra. Ska torka golv sen, är väl d enda "roliga" som händer. o packa lite senare. Ska sticka till s-tälje imorgon iallafall. Får se hur länge man blir där denna gången. :p

Värme

Så jävla underbart med vädret som hållt i sig nu ett tag, slipper man sitta inne hela dagarna. Även om man inte gör så mycket vettigare när man sitter ute i solen så är det fruktansvärt skönt. :) Suttit ett par timmar till o från på balkongen idag. Nu lär de bli rätt lugnt ikväll tror jag. Ta ett bad senare o prata med älsklingen lite också förhoppningsvis. Blev inte ensam igår iallafall, syster var hemma. Det var rätt skönt ändå. Kände inte för att sitta helt ensam igår alls. Och det slapp jag!

RSS 2.0