29 april

Haha dålig uppdatering sen bra länge nu, anledningen är väl att jag helt enkelt inte haft orken alls till att skriva. Sen har det varit mycket i skolan och runt om i livet. Dock inget jag tänker gå in på. Men ska försöka att skärpa mig. Får väl se hur det går. Troligen slutar det som alltid. Man uppdaterar några gånger, sen samma sak igen. :P

Idag så har det väl inte hänt allt för mycket direkt, varit hos mamma någon vecka nu. Idag blev det att åka hem igen med lilla syter också, till pappsen. :) Vaknade väl lite sent idag, men skönt att sova ut när man inte har någon skola. Saknat pappa o vovvsingen. Sen bara en kort stund efter vi kom dit gick jag med Josse till friören. Hon skulle klippa sig o slinga håret. Blev hur fint som helst! Även bokat in en tid själv till nästa vecka. Behövs verkligen en klippning och lite färg. Hoppas jag blir lika nöjd som syster blev. Nu blir det snart att ta mig ut med hunden sen äta någonting. Mycket mer lär faktiskt inte hända ikväll.


Några dagar..

Då var man hemma igen då, har varit hos den äldre systern sen i onsdags. Var barnvakt torsdag-fredag åt lilla Tindra. :)

Onsdagen började väl med att jag gick till skolan först, sen hem och fixa det sista. Äta lite, gå ut med Tiwa sen åkte jag och Josse till andra systern. Tog bussen runt 2 och var väl framme runt 4. Hämtade Tindra på dagis då sen handla och åkte hem till dom. Blev en ganska lugn kväll då. Åt mat och bara slappade. :) Var rätt skönt dock.

Torsdag-fredag gick ju åt att ta hand om skruttisen. Som tyvärr råkade bli sjuk och hade väldigt ont i magen på det också. :( Stackaren! Men det gick väl bra, även om hon var väldigt gnällig eftersom hon inte bådde så bra. Fast där emellan var hon självklart den lilla gulliga o snälla Tindra. :D Tog även hand om hunden, vilket inte var jobbigt alls.

Idag så blev det att ta sig hemåt, tyvärr så har både jag och lilla syster blivit smittade av Tindra. Fick skjuts hem. Så det var skönt. Tack för det syster och Micke. :) Har även tvättat lite kläder, och bytt sängkläder. Anars har jag bara slöat. Kollat tv och duschat. Nu funderar jag på att lägga mig.

Ha en fortsätt bra lördagskväll allihopa som fortfarande är vakna! God natt.

Haha ..


Glad påsk!


. . . . . .



Lite småkul bild tycker jag, som jag snott från pappa. Ni ser väl vad det ska föreställa? :)

Mån - tors

I måndags blev det att gå på hockey med syster, hennes kille samt hans vän. Och vilken jävla match det var alltså. SSK - Växjö, trodde det skulle bli en ganska självklar seger. Men ikke! Antar att SSK var alldels för självsäkra själva från början att dom skulle ta hem matchen. Var en pinsam första och andra period, men sen tog dom igen det och vann med 7-4. Så får va glad för vinsten! :)

Tisdagen blev det att ta sig hem till mammsen o syster, hände väl inte allt för mycket då. Mer än att vi satt o pratade lite. Gick ut med vovven, åt lite god mat och sådär.

Onsdags var det skola, så blev att gå upp tidigt o ta sig dit. Sen efter det tog jag mig hem till Södertälje igen. Blev en ganska lugn kväll. Haft rätt ont nu så det var väl lika bra det också kanske. Blev mest att ligga i soffan och kolla på tv, sen ett bad.

Idag hade jag glömt att ställa klockan så sov väl lite för länge. Så inte blviit så mycket mer gjort än att fixa mig, äta lite frukost och om ett tag ska jag & pappsen sätta igång med maten. Blir tacogratäng. Så gott! :) Tror faktiskt inte det händer så mycket mer idag heller. Har fortfarande rätt ont.

Veckan som ...



I veckan som kommer blir det att passa den här lilla skutten. :) Ska bli otroligt kul faktiskt, eftersom man inte ses så ofta så blir det ju lite roligare. Så jag och lillsyrran ska åka dit nu på onsdag o va där till lördag. Medans syrran o hennes kille ska iväg o få roa sig lite grann. Det blir dock inte för än på torsdagen. Blir ju inte allt för ofta dom kan åka iväg o göra någonting själva direkt. Och vi ställer mer än gärna upp på att passa underbara Tindra. :D

RSS 2.0