Saknad - farmor <3



När vi förlorar någon vi alla måste sörja
Ett nytt liv utan dig vi alla måste börja

Ett liv där du inte längre finns
Men dig med kärlek vi alltid minns

25 oktober

Har som vanligt inte så mycket vettigt att skriva, men dagen började med att jag vaknade av klockan runt 6, bara att kliva upp. Hade inte sovit speciellt bra. Så var sjukt trött! Sen blev det att fixa mig och ta en kort runda med Tiwa. Efter det frukost och sen iväg till skolan. Och helvete vad kallt det var i morse! Inte kul alls. :( Börjar kännas rejält i kroppen nu att det e kallare ute, undrar hur den här vintern blir? Får väl se. :)

Var i skolan några timmar sen så blev det tåget hem igen, hann vara hemma en stund innan jag skulle iväg på ett möte. Nu har jag hunnit äta mat, vila en stund. Resten utav kvällen blir nog att göra absolut ingenting alls. Borde göra lite läxor men känner att jag inte orkar idag. En ledig dag imorgon så får göra lite mer då istället. :)


. . . .



Lev som en karl så slipper du gråta som en kärring!

ICA reklam


22 oktober - Första snön

Nu har den första snön kommit, och ligger till och med kvar. Jag kan erkänna att jag kan tycka vintern är ganska fin, och det kan vara mysigt o bara sitta hemma o kolla film och ta det lugnt eller vad man nu känner för att hitta på. :) Men jag har absolut inte längtat efter kylan, försenade tåg och allt vad det nu innebär när snön kommer. Hösten var nyss här, nu är den slut. Och nu har vintern börjat! :( Jag längtar redan efter sommaren igen, och lite värme!



21 oktober - Ingen bra dag!

Jag vet inte riktigt vad jag skriva, eller vart jag ska börja. Jag känner mig tom! Jag vet inte riktigt varför jag mår som jag gör heller. Jag vet bara att jag hatar den här känslan.

Jag brukar absolut inte sitta och klaga över min sjukdom eller saker som jag tidigare varit med om Som väldigt få faktiskt vet om. Visst, man ska kunna glömma och gå vidare. Men det är inte så jävla lätt. Det kommer alltid finnas kvar nånstans. Och tankarna kommer komma upp då och då, jag vill få bort dom. Men jag kan inte? Jag vill glömma, jag vill spola tillbaka tiden och önskar att vissa saker verkligen aldrig hänt. :(

Det känns som om jag vore helt ensam ibland, folk försöker förstå. Men ingen gör det, jag får bearbeta allting själv. Vilket inte är lätt alla gånger. Varför var jag tvungen att åka på den här jävla sjukdommen? alltid varit frist innan.  Skiten som gjort att jag fick hoppa av gymnasiet, inte kan jobba med det jag vill. Kan inte ens söka ett jobb på "normalt" sett i nuläget pga min jävla värk. Och jag har verkligen kämpat, försökt och gjort det jag kan för åstminstone klara av vardagen på bäst möjliga sätt. Pluggar nu igen, och kommer få hjälp med att få testa på att jobba och se hur jag klarar det. Jag kan säga att det inte är kul nånstans. Sånt vill man kunna göra på egen hand. Visst det är inte så jävla lätt att få jobb i nuläget, men jag hade absolut hellre varit frisk och kunnat söka en jävla massa jobb själv. Än att få hjälp/vara beroende av att andra ska hjälpa en pga av att man åkt på något som jag alltid kommer att få leva med. Det går inte direkt fort heller!

Ni får tycka att jag klagar, men vet ni vad? Det här är min blogg, ingen är tvingad att läsa. Jag har min blogg för att få skriva av mig. Och skriva det jag själv känner för! Och det kommer jag inte sluta med.

20 oktober

Vaknade runt 6 imorse, bara att skynda sig upp och fixa mig. Sen en kort runda med Tiwa innan jag skulle iväg till bussen. Hann även med att slänga i mig lite frukost. Sen runt 7 bar det av till skolan. Hade verkligen ingen lust alls att kliva ur sängen idag. Hade några timmar i skolan innan det blev att åka hem igen. Och självklart e det jävla signalfel i Tullinge. Och det innebär självklart förseiningar. Är det inte signalfel är det löv på spåren, sen kommer vintern och då blir det ännu mer kaos. Förstår inte att dom aldrig kan försöka lägga ner lite mer pengar på pendeltågstrafiken så det kan bli bättre nån gång? Men nä, det läggs på annat skit istället.
Jaja, sen blev det iallafall att möta upp mamma på stan, hämta upp syster och hundarna, handla, och sen hem igen.

Gjorde lite läxor som vanligt, sen blev det att slänga i sig lite mat. Har väl inte hunnit med så mycket annat i dag faktiskt. Mest slappat. Tog nyss ett bad och nu känner ja att de e dags att komma i säng. Humöret e inte på topp nånstans, ont i kroppen och trött. Hoppas att man vaknar upp lite gladare imorgon. G'najt! :)


Knasiga lagar :D

I Florida gäller dess lagar:

-Kvinnor kan bli bötfällda om de somnar under en hårtork, det kan även frisörsalongens ägare bli.

- Det är förbjudet att åka skateboard utan licens.

- När du har sex är missionären den enda tillåtna ställningen.

- Straffet för häststöld är hängning.

- Oralsex är olagligt.

- Det är olagligt att sjunga på allmän plats iklädd baddräkt.

- Om en elefant står fastbunden i en parkeringsautomat så är parkeringsavgiften densamma som om det vore ett parkerat fordon.

- Du får inte kyssa din hustrus bröst.

- Du får inte fisa på allmän plats efter kl. 06.00 på torsdagar.

- En speciell lag förbjuder ogifta kvinnor att hoppa fallskärm på söndagar. Brott mot denna lag bestraffas med arrestering, böter och/eller fängelse.


Dessa gäller Iowa:

- Solarier måste varna för risken att de kan ge solbränna.

- En man med mustasch får aldrig kyssa en kvinna på allmän plats.

- Enarmade pianister måste uppträda gratis.

- En kyss får inte vara mer än fem minuter.

Saknar!



Saknar verkligen den här lilla busungen hur mycket som helst. Tills du var ungefär 6
månader så träffades vi i princip varje dag. Sen flyttade vi, nu blir det mer sällan pga avståndet.
Du är fortfarande familjens lilla prinsessa. Älskar dig lilla Tindra! <3

Veckan ..

Nu är denna veckan äntligen över, det är alltså fredag. Vilket innebär helg! :) Och är ledig även på måndag från skolan, så får ledigt ett par dagar extra. Klagar verkligen inte! :) Dock en hel del att göra nu med tanke på att det inte är så lång tid kvar tills det är prov igen. Full rulle!

Får väl se vad denna helg har att bjuda på, idag verkar det bli ganska lugnt. Morsan jobbar och jag har lilla Tiwa att gå ut med. Kanske blir att kolla någon film. Om en stund blir det iallafall att gå och handla hem lite småsaker sen sätta igång med maten om inte allt för länge. Får väl även passa på att städa lite när jag ändå inte har något bättre för mig kanske? Får se, annars blir det imorgon istället.



En film som verkligen är värd att se. :D Sjukt kul!


Em-kval


Em-kval idag, Holland - Sverige. Hoppas fan på seger ikväll!
Håll tummarna allihopa för att de blir seger för Sverige! :)

 


Om ...



Om ett hinder uppstår, försök att ordna upp det.
Och se de inte som ett problem som inte går att lösa!
Det finns alltid en variant på lösning för allt.

Är han inte för söt?



Känner mig tvungen att lägga upp en bild på Luffsen, en av Tiwas 4 valpar som lilla syster har nu. :)

1 oktober

Nu hemkommen från skolan, innan jag kom hem hanlade jag lite små saker som behövdes. Sen blev det som vanligt att ta en runda med Tiwa och efter det se till att alla valpisar fick i sig lite mat. Tagit det lugnt en liten stund men nu blire att tvätta i tvättstugan. Passat på att slänga i mig lite mat också.

Ska även hinna med att torka lite golv eftersom valparna grisar ner en hel del, sen duscha och små fixa lite här hemma. Lite senare ikväll kommer sötnosen också. :) Jag känner redan nu att jag lär vara ganska slut ikväll. Mamma jobbar ju till rätt sent så blir att sköta det mesta själv. Men skönt med lite helg nu iaf, det behövs verkligen. Får väl se vad som händer denna helg, vill iallafall passa på att önska alla en trevlig helg! :)

RSS 2.0