Gott nytt år på er alla! :)


28 december

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag vaknade, fixa mig. Och efter en stund åkte med mamma in till huddinge och kollade i lite affärer. Hittade lite kul också, men vill inte ta upp vad här. De e vissa som läser som inte bör veta redan nu vad det är så. :) Sen blev det att åka hem & äta, och dra iväg till läkaren runt 15 tiden. Gick hur bra som helst, som alltid. Förlängd sjukskrivning ett tag framåt. Tills jag haft mitt avstämningsmöte där ja gick på rehablitering. Så får man se sen hur det blir då. Tar en dag i taget just nu.

Idag eller imorgon blir det iallafall att städa här hemma, för på onsdag packar vi våra väskor och åker till Store syster, killen hennes och underbara lilla Tindra. Ska vara där på nyår nämligen. Ska bli hur kul som helst. Saknat er som tusan. :) Så fyller jag ju år också, toppen present. :)

Ett till citat ..

Fighting for peace is like screwing for virginity.


Vill bara...


Vill Bara önska alla en riktigt god jul! :)

Mardrömmar

- Mardrömmar är ditt undermedvetnas sätt att ruska om dig och säga
att det är något viktigt som sker i ditt liv som du borde ta hänsyn till.

22 december

Sen uppdatering, men bättre än ingen uppdatering alls. Dagen har ägnats åt att först gå till banken, sen in på lite affärer. Efter det handlades det sista julmaten osv hem inför julafton som ska firas hos pappa i år. :) Tog en del timmar allt det där, sen blev det iallafall att åka hem. Ut me hunden, åt. Och efter ett tag åka iväg igen till moster För att få våra julklappar redan idag eftersom vi inte hinner ses något mer nu innan jul. Nu sitter jag här och tar det lugnt bara, tagit mig ett bad för inte så jätte länge sen. :) Blir sängen om inte allt för länge.

Ha det toppen så länge, och önskar alla redan nu en riktigt god/trevlig jul. :)

Världens underbaraste lilla unge!



Tindra - äkta glädje :)


21 december

Hallå!

Vette fan varför jag blviit så himla dålig på att bloggat nu, men men. Så kan det vara! :) Dagen har iallafall gått åt till att först ta sig hem från pappa. Efter det åkte vi tillbaks till södertälje igen, gick på lite affärer. Sen lämande vi av syrran hos pappa. Och åkte vidare hem. Men efter ett tag märker jag att jag inte har min mobil? Ringer och hör om jag kanske råkat glömma den hos pappa, men ikke. Åkte tillbaka utanför pappa, hade för mig att jag råkat lägga ifrån mig mobilen på taket på bilen när jag skulle hjälpa till och bära upp lite saker. Och mycket riktigt. Moniljäveln låg kvar där i snön. Så jäääävla klantigt! Aldrig mer.

Sen blev det hem och käka mat, ut me vovven och kollat lite tv. Ganska trött efter den här dagen faktiskt. Blev lite väl mycket för min del. Kroppen orkar ju inte så mycket just nu heller pga av kylan. Imrogon blir det att handla hem det sista inför julen också. :)

Höhö

<Zeeall> farsan ska få en vattenkokare i julklapp
<@Yak> "ok"
<+Lus> min farsa ska få kokat vatten
<@Yak> ska vi rimma på den åt dig?
<+Lus> "får du inbrott om natten, häll detta över blatten"




<Samanen> Jag måste nog ta livet av mig...
<Samanen> :(
<Giffler> Eh. Va? Vafan har hänt?
<Samanen> Ehm.. Vettefan om jag kan berätta.. Det värsta, mest pinsamma jag varit med om.. Vet inte vad jag skall göra.. Har panikångest i hela kroppen..
<Giffler> .. Du har ju ändå inget att leva för. Då kan du ju ändå berätta! ;D
<Samanen> ..Alltså.. Ok. Men inte ett jävla ord om det. Jag har gjort bort mig så jävla hårt. Mår så jävla dåligt..
<Samanen> och jag brukar göra bort mig jävligt ofta... Men detta slår allt
<Giffler> ./me tar fram popcornskålen :D
<Synca^> (O_o)
<Samanen> Alltså... Du vet tjejen från etage-kvällen.. Vi har fikat ett par ggr och igår skulle jag komma hem till henne..
<Giffler> Jenny?
<Samanen> Ja. Hade jobbat tidigt skift och var jävligt trött. Men jag drar dit och tjejen är snäll och bjur på kaffe..
<Samanen> .. äsch.. fan.. skit samma.. kan inte berätta..
<Giffler> KOM IGEN NU! Har man sagt A får man fan säga B!!
<Samanen> ... vafan... ok.. men fan för dig om du jävlas sen..
<Samanen> Alltså.. Jag var skittrött. Drack säkert 5-6 koppar kaffe.. Grejjen är att jag kan bli jävligt illamående om jag dricker förmycket kaffe..
<Samanen> Men just nu ville jag bara piggna till så jag kunde göra ett gott intryck.
<Samanen> Magen blir iaf helt kass.. Och efter ett tag så känner jag att magen bullrar till ordentligt. Jag vet att jag kommer skita diarré. Det känner man.
<Samanen> Grejjen är.. Jag skiter helst hemma. Och jag vill absolut _inte_ skita hos bruden.. Vi känner knappt varandra.. Och jag vill inte sprutlackera hennes toalett under en kaskad av höga prfrfrlplprfrrrrtrt-ljud.
<Giffler> Haha.. Ja?
<Samanen> Men jag känner att skit-vattnet är påväg.. Så jag ursäktar mig med att jag måste låna toaletten.. Trots allt. Jag hade aldrig hunnit hem.
<Samanen> Jag sätter på kranen, lägger lite papper i toaletten och sätter igång. Skiten flödar som ur en brandspruta. Harrejävlar vad jag våldtar den stackars toaletten. Hörde den nästan ropa på hjälp..
<Samanen> Nu plingar det naturligtvis på dörren. Jag hör att hennes jobbiga storasyrra är på besök. (Dasset ligger nästan vid ytterdörren)
<Samanen> Fan, tänker jag och bajsar vidare.. Försöker hålla igen lite, för att dom inte skall äcklas sönder utanför dörren..
<Samanen> Men dom jävla bajsångorna, i kombination med mitt illamående gör att klökreflexen sätter igång. Så undertiden skit rinner från min röv så råkar jag hosta upp en hel del kaffe... Över kallingarna vid knäna och en liten svart pöl på golvet..
<Giffler> AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Snälla säg att du ljuger!
<Samanen> För helvete. Du känner mig. Vafan skulle jag ljuga för? Inget att vara stolt över precis..??
<Samanen> Iaf. Jag har skitvatten kommande ur röven. Badrummet stinker värre än en trasig toalett på roskilde.
<Samanen> Vad i helvete tror du händer?!!?! HENNES JÄVLA IDIOT-SYRRA ÖPPNAR DASSADÖRREN. Det jävla låset funkar inte!!!
<Samanen> Jag får ren jävla panik och reser mig upp och bara gallskriker! Hennes syrra skriker till av chocken.
<Samanen> Och nu kommer bruden springande! Bägge tittar på mina kallingar på golvet, som vadar i en svart sörja.
<Samanen> Jag fattar att dom tror att jag bajsat ner mig. Toan stinker ju dessutom av avföring.
<Samanen> Jag kommer inte på vad jag skall säga.. Så jag står helt enkelt med skit i röven, svarta blöta kallingar om anklarna och skriker "DET ÄR KAFFE! KAFFE! KAFFE!! DET ÄR KAFFE!!". Jag måste ju sett ut som en mongoloid.
<Samanen> Iaf.. Jag slängde igen dörren. Torkade mig på 2 sekunder och springer hem med skit mellan skinkorna.. Har inte vågat slå på min mobiltelefon sen det hände... Jag svär... Allt är sant.. Inte ens en enda jäkla överdrift..
<Giffler> .. Detta.. måste sparas.. För alltid.
<Giffler> ...
<Giffler> HAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!
<Samanen> tack för stödet... dra åt helvete med dig...
<Giffler> HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHHA!!!!!!!!!!! Jag skrattar så jag gråter!! HAHAHAHAHAHA!!!!
<Samanen> ..jävla idiot...


Hur rubbad kan man vara? haha.


5 december

Sådär, dags att blogga nu igen kanske. Inte hänt så mycket idag direkt. Vaknade, fixade mig sen gick jag ut med hunden en sväng. :) Sen blev det att dra hem igen. Och göra absolut ingenting.

Efter ett tag så åkte vi in till huddinge. Det enda jag köpte där var en mascara. Massor med folk idag också. Nån julmarknad samt att Jill Johnsson tydligen var där?  Åkte hem, ätit mat, handlat och vart ute så hunden fick springa av sig på en inhägnad fotbollsplan. Vilket hon älskade! :) Så jävla tråkigt väder ute nu bara, regnar. Hellre får det vara lite kallare och inte regna isf. :)

Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, lutar väl åt att kolla på nån film och äta lite godsaker vi köpte hem förut. Ha en trevlig lördags kväll! :)

Jag lever, jag lovar. :)

Hejhopp! Tydligen vissa som tycker att det ska vara dags att uppdatera min blogg igen? Kan inte alls förstå varför. haha. Nej men helt ärlig så har jag väl glömt bort det totalt p åsenaste bara. Och när jag väl kommit på eller tänkt skriva så har jag inte haft något vettigt att skriva alls. Därav har det varit stendött ett tag. ska försöka skärpa mig. :)

Denna veckan är väl det enda vettiga jag gjort att gå på ett möte för att troligtvis komma igång med att plugga igen. Se om jag klarar det eller inte. så jävla less på att gå hemma, vill iaf försöka att komma ut och göra NÅGONTING. Hoppas kroppen inte säger ifrån bara. Får väl se när allt sätter igång. Tar nog sin lilla tid. :)

Annars har det väl inte hänt allt för mycket, elelr jo lite mer än så har det väl hänt. Men det tänker jag inte dra upp här. Har iallafall haft en toppen vecka. :)

RSS 2.0