....

Luften svider i mina lungor,
tiden stannar och jag blir till is
Det du sa på ett par sekunder,
fick mitt liv att bli ett plågsamt tidsfördriv


En tom och förvirrad själ,
Som långsamt svälter ihjäl


Så många sagor utan lyckliga slut,
för många frågor utan svar
Allt rasar samman på en ynka minut,
och minnet av oss är det enda jag har kvar


Bilder som saknat börjar blekna,
skärvorna från en krossad dröm
När ljuset dör och mörkret faller
En frusen kropp, så ensam tom och helt bortglömd


Så fel, så lätt och så fort,
Finns det nån mening i det du gjort?


Så många sagor utan lyckliga slut,
för många frågor utan svar
Allt rasar samman på en ynka minut,
och minnet av oss är det enda jag har kvar


Så många sagor utan lyckliga slut,
för många frågor utan svar
Allt rasar samman på en ynka minut,
och minnet av oss är det enda jag har kvar


Så många sagor utan lyckliga slut,
för många frågor utan svar
Allt rasar samman på en ynka minut,
och minnet av oss är det enda jag har kvar


Så många sagor utan lyckliga slut,
för många frågor utan svar
Allt rasar samman på en ynka minut,
och minnet av oss är det enda jag har kvar


iiiiiih.


Ser ni vad det ska föreställa? :D


19 februari

Satt mig nu och tar det lugnt. Och som vanligt fixade jag mig i morse, efter några timmar blev det att gå ut med hunden. Snöade och blåste som fan idag! :( Men ska ju bli värre nu i helgen, upp till en halv meter snö under hela helgen kunde det bli till och med, det får man verkligen inte hoppas på.
 
Sen blev det att få i sig något att äta, dammsuga, hänga lite tvätt. Satt på en ny maskin också. Även förberett maten tills store syster ska komma senare idag. Och hon har självklart med sig Tindra också. Ska bli riktigt kul att dom kommer och hälsar på. Hade suttit ensam denna helg annars eftersom amma jobbar och jag har ju Tiwa att gå ut med. Kommer nog bli en kanon helg.

Får önska alla en trevlig helg!


Värt att kolla

Blir ett rätt kort inlägg, tycker att alla som läser detta inlägget faktiskt kan ta sig tid och gå in och läsa denna bloggen: http://enklalivet.blogg.se/ (får tyvärr inte länken att funka)

Dom flesta som jag känner, eller åtminstone dom som gick i samma grundskola som mig lär känna igen denna tjejen. Verkligen värt att läsa, hemskt att någon så pass ung ska få vara med om något liknande som hon är/varit med om. :(

17 januari

Har varit vaken sen lite innan 9 nu, även ätit frukost ock sminkat mig. :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra., blir nog att diska det lilla som finns att ta hand om så man får tiden att gå. Lite senare bär det iallafall av till huddinge med mamma för att göra lite saker. Det lär gå rätt fort dock, funderar på att börja packa lite saker som jag ska ha till pappa också när jag kommer flytta dit. Även om det inte är jätte mycket saker så är det ju skönt om det är klart tills det bär av. Vilket borde bli relativt snart.

Trodde man skulle börja känna sig piggare när man gick upp tidigare? Det vette fan om jag kan hålla med om att jag gör just nu. Dock så är det väl rätt sant att man e piggare senare på dagen. Känner mig inte konstant trött! Åtminstone inte som jag brukar eller gjort hur länge som helst. Beror dock på sjukdommen också, så det går ju aldrig att komma ifrån helt och hållet. Ska försöka hålla i det hur som helst. Sen när man flyttat kan man göra lite mer under dagarna också.

Hejdå så länge!


Onödiga tankar . .

Ibland kan man verkligen börja fundera över hur vissa fungerar, säger inte att jag e perfekt! För det kommer jag aldrig att bli, och aldrig vilja vara. Men det är så lätt för många att sitta o klanka ner på andra. Fast personen kanske dagligen försöker, och försöker. Ingen ser det, och allt man får höra är att man ska rycka upp sig och att det blir bättre. Jaha? Det fattar väl jag också att de blir så småning om... Handlar inte om det, om någon har det jobbigt ska man väl finnas där som vän, familj eller vad som helst och stötta?

Det kallas äkta vän, man ska finnas där ALLTID! Det handlar inte om att säga rätt saker, utan att faktiskt bara finnas där. Och visa att man bryr sig. Inte bara när man ses, som vissa verkar tro. Utan alltid!

Samma sak om man tycker om någon, varför ska man bara visa det när man träffas? Det ska man väl visa lika mycket annars också. En person när man ses, en annan annars. Vad är det? Det finns inte i min värld. Visa det lika mycket alltid, låtsats inte att folk runt omkring dig är luft.


Oavsett vad alla tycker så ...



Glad alla hjärtans dag på er! :)


Cold - Stupid girl



10 februari

Dagen började med att jag vaknade, satt bara och tog det lugnt ett bra tag innan jag skulle sminka mig. Sen som vanligt ta en runda med Tiwa. :) Jag tyckte det var rätt kallt, men hon trippar på och leker som vanlgit i snön. Tur inte hon lider av kylan trots att hon är så liten. Är väl all päls som gör det. Kände mig iallafall lite piggare själv efter promenaden. Sen har jag suttit med syster och kollat lite inför hennes gymnasieval hon ska göra.

Och för ett tag sen var vi iväg till affären och handlade nacho chips, gratäng ost och salsa, samt gräddfil. Gjorde chipsen och osten i ugnen. Var faktiskt riktigt gott. Pappa som sa att man kunde göra det, så var tvungen att testa! :)

Om inte allt för länge blir det flytt för min del till s-tälje igen, blir att flytta hem till pappsen. Skulle tro att det sker inom 1-2 veckor eller så. Känns väl lite sisådär, men de e det bästa. Och pappa får lite sällskap om dagarna. Kommer sakna Tiwa en hel del. Och även syster och mamma såklart. Även om dom inte bor långt ifrån. Men ska nog bli bra tror jag. Ska bli kul att flytta hem till pappa igen. Och komma ännu närmare dom flesta vänner man har. Hoppas kunna ses oftare då också. :)

Verkar va någon som inte ger upp..


Gick in mejlen, och hade fått detta..





Varför skulle jag ha gjort en sån sak, knappast troligt. :S Är inte så rubbad!

Kärlek

Att ge någon all din kärlek är aldrig en garanti för att bli älskad tillbaka.
Förvänta dig inte kärlek tillbaka;
vänta bara på att den ska växa i den andres hjärta,
men om den inte gör det, var nöjd med att den växte i ditt.
Det tar bara någon minut att bli kär i någon annan,
en timme att tycka om någon annan
och en dag för att älska någon,
men det krävs ett helt liv för att glömma någon.
Utgå inte från utseendet, du kan bli vilseledd.
Utgå inte från rikedom, den kan försvinna bort.
Utgå ifrån någon som får dig att le,
eftersom det bara krävs ett leende
för att lysa upp en mörk dag.
Hitta den som får ditt hjärta att le.


Ta mig för den jag är!

Jag är den jag är och folk i min omgivning är helt enkelt tvugna att ta mig för den jag är. Har ni personer runt omkring er som har svårt att köpa hela erat paket? Jag ska göra en jämförelse så alla har lätt att förstå vad jag vill få fram.

 

Exempel: Du är inne i en butik. Du ser en godiskarton som du gärna vill köpa, men det finns ett problem! Hälften av de godisarna som ligger i kartongen är några du absolut inte skulle vilja stoppa i munnen och helst av allt inte betala för. Problemet är nu att du inte kan bryta upp kartongen och plocka ur godbitarna och tro att du kan knalla fram till kassan och få betala ett billigare pris för dom! Du får precis som alla andra köpa hela kartongen eller strunta i det. Hur skulle de se ut om alla sprang runt inne i butiker och bara tog de som passade och bröt alla obrutna kartonger? Det skulle aldrig funka eller hur?


Precis samma sak är det med människor och deras personligheter. Jag är en kartong med lite gott och blandat. Man kan helt enkelt inte plocka bort de delarna man inte gillar och tro att man bara kan få ta del av mina bra/positiva sidor. Jag har brister och det är något man får köpa när man har med mig att göra, precis som jag får acceptera andras brister och fel också. Om man inte kan resonera på detta sätt så ska man nog inte lägga energi på att ens försöka suga ur det goda, då är det lika bra att leta efter något annat.


Life


Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right.
Forget about the one's who don't. Believe everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.

Utan stjärnorna

Utan stjärnorna, vad skulle det bli av oss då? 
Utan nåt som lyser i skyn vad skulle jag då vila på?
Utan stjärnorna, säg vad vi skulle klara då
utan nåt som lyser upp vår väg,
vem skulle vi då lita på?

för vi får inte glömma att alla stjärnorna är liv,
liv som vi, fast dom lever i en annan värld.
En värld av känslor, där alla själar har en plats
i himmelen, i livets drömpalats, Utan stjärnorna

Utan stjärnorna vad skulle våra hjärtan tro?
Utan det som hjälper oss att se, hur skulle då vår kärlek gro.
Utan stjärnorna skulle du då kunna älska mej,
skulle du då känna dej trygg av att jag är nära dej

för vi får inte glömma att varja stjärna är ett liv,
liv som vi, fast dom lever i en annan värld.
En värd av kärlek, där du och jag kan finna ro, aldrig sluta tro.
På den värld vi lever i. Utan stjärnorna.

Allt .....

 

Allt som verkligen betyder något, är värt att kämpa för.


1 februari

Idag gick jag upp tidigt, det var iofs för att jag var tvungen och hade min läkartid runt 9. Men ändå, känner mig riktigt duktig! haha.. Gick bra hos läkaren! Ska försöka att fortsätta att komma upp tidigt resten utav veckan också. Dock inte för än klockan 9. Känns lagom! :) Blir lite piggare då om dagarna förhoppningsvis.

När jag väl kom hem satt jag mig och åt frukost och kollade av datorn en liten sväng. Efter det la jag mig i soffan och bara kopplade av. Har rätt ont i kroppen så det behövdes. Inte för att det hjälpte speciellt mycket. Efter det så tog jag en runda med hunden, som jag var tvungen att duscha när jag kom hem pga av att all skit fastnade i pälsen. :/ Sen har jag diskat & tvättat lite idag också. Så har gjort lite vettigt under dagen.

Lär inte hända så mycket mer. Inväntar att lilla syster ska komma hem senare ikväll. :)


Uppdatering

Hände visst lite mer än jag hade trott. Blev att åka iväg med mamma och handla lite i kungens kurva. Sen till affären och köpte mat. Kollat lite mer tv, och varit ute med Tiwa. Om en stund blir det nog att ta en dusch. Väntar fortfarande på att syster ska komma hem. Får se om jag orkar hålla mig vaken eller inte. Känner mig rätt duktig som gjort en hel del idag trots att jag faktiskt haft väldigt ont. :)

RSS 2.0