Värd att lyssnas på

Ron Pope - A drop in the Ocean, Underbar låt



Just something

Haha, har ju inte skrivit mer än ETT inlägg än så länge. Så nu kanske det är dags för ett nytt. Hade store syster här tidigare idag med lilla Tindra. Världens sötaste bebis! :) Många som fått barn nu. Först en vän sen gymnasiet, nu store syster och nyligen en barndomskamrat. Kul kul.

Får väl se vad som mer dyker upp idag, tror det blir ganska lugnt faktiskt. Har så jävla ont i kroppen så det är väl det bästa, ut me Tiwa (valpen) bara. Trots all skit som är just nu så känner jag mig faktiskt riktigt glad. Tack till er som faktiskt visar att ni bryr er. Och alltid finns där. Den som jag måste tacka extra mycket är väl "han den där". Jag hoppas att du läser det här också, och ja. Jag menar DIG. Tack för att du finns! Får en alltid på bättre tankar oavsett vad. En riktig solståle.

Lilla Tindra

Första inlägget

Har nu efter lite tjat, skaffat mig en blogg. Vad jag ska skriva har jag då ingen aning om. Men när man väl kommer in i det så kanske det flyter på. Det här får faktiskt räcka för den här gången. Kommer nog nånting senare när jag känner mig lite piggare. Nu känns det som om jag skulle kunna somna sittandes. :)

En sak till förresten, jag ska hjälp sen av syster troligen att göra min blogg lite snyggare. Men tills vidare så får den se ut så här.

RSS 2.0