Hejhopp!

Idag blev det att vakna upp, ta en dusch & efter ett tag gå ut med hunden, snacka om att det börjat bli så himla mycket kallare för varje dag som går nu. Trodde det skulle vara lite varmare, så ja gick och frös. Efter det blev det hem o äta frukost, sen väcka syster som fortfarande är sjuk. Kollat en del på tv, mycket mer har nog inte hänt idag faktiskt. Lugnt & tråkigt. Imorgon blir det som vanligt att åka till min rehab, vilket känns ganska okej. Dock känns det ibland som att vi inte gör så mycket vettigt. :p Hoppas även på att min värk ska bli bättre nån gång, haft ont till o från gasnska länge nu. MER än vanligt. Men det blir nog bättre snart. :) Mår så jävla bra psykiskt just nu iallafall, känner mig glad så gott som hela tiden & det väger väl upp en hel del. :) Gått rätt mycket i vågor innan.

Tack syster för hjälpen med min nya header/design. :)

Meep!


Helt sjukt. :(


. . . . . .


Fullt frisk, ooh ja. haha!


22 sept

Idag har det verkligen inte hänt så mycket vettigt. Haft ett par mindre bra dagar nu me min värk så de känns väl inte allt för roligt. Och imorgon sätter rehaben igång som vanligt också, så det är bara att bita ihop. Och om jag minns rätt så ska de väl komma in några nya i gruppen också. :) så får väl se hur morgon dagen blir. Idag tror jag att det kanske kan bli någon film & gå ut med hunden som vanligt. Är väl det enda vettiga, och ett måste iofs. Och det skadar ju inte i längden heller.


Idiot?!?


Love

All Kärlek till familj & vänner! :)


All I say is


Tindra

Det här kallar jag riktig lycka, att få va moster till världens underbaraste lilla Tindra. :)


12 sept

Var inte igår jag skrev i bloggen direkt, inte känt för det för än nu helt enkelt. Varit en del nu senaste tiden.

Skönt att ha flyttat nu iallafall, ha kontakt me vänner man inte kunna träffa på länge. Slippa sitta hemma varje dag. :) Får en alltid att hålla humöret uppe, jämfört me förut när man mest satt hemma själv pga av avståndet till alla vänner man hade. Haft min rehablitering ett tag nu också, känns faktiskt bättre än förväntat att gå dit. eller jag hade inte förväntat mig så mycket alls från början. Men är mer positiv nu. :) Paus veckan som kommer i rehabliteringen nu iallafall. Så äre någon som vill hitta på något, säg till. :D

Jag vet, jag vet. ;P

Har varit dålig på uppdatering, men de kanske kommer något längre inlägg senare i veckan. Är fortfarande inte helt frisk & sen är de lite saker som gör att jag helt enkelt tappat lusten på att blogga just nu. Kanske kommer tillbaka!

.


RSS 2.0