Slående likhet? HAHA!


. . . . .


Sjuk.


 
Jahapps då har man vart hos läkaren nu då. Svullen hals, men inte halsfluss så blev ingen medicin för det. Sen hade jag börjat få ont i öronen, samt slagit lock på ena örat. Vilket inte var så konstigt, har nån inflammation i öronen så fått salva för det. Bara hoppas att jag blir frisk relativt snart, har verkligen inte tid att vara sjuk nu när det e så kort tid kvar i skolan och snart är det ju helt också. Har ingen lust att sitta hemma och vara sjuk. :( Så gör mig frisk snabbt tack!


8 juni

Vaknade upp och kände att jag var tjock i halsen och låter som en. Jag vet inte vad?! Får se om jag lyckas få i mig något att äta snart, just nu går det inte alls. :( Lite senare idag ska jag åka med mamma och kolla på en lägenhet i brunnsäng, sen blir det väl att åka med henne hem och vara där. Skola imorgon, så närmare därifrån. Tror fakiskt inte att det händer så mycket mer idag.

Önskar dock alla en bra tisdag i det fina vädret! :)

Skön låt ..


4-6 juni

Hejhopp på er!

Den här helgen har jag och mamma varit och hälsat på hos äldre syster och killen hennes, och självklart Tindra. :) Har varit rätt mysigt faktiskt, att komma iväg lite från stan och bara ta det lite lugnt. Blev att vi grillade igår o drack lite grann. Annars blev det inte allt för mycket gjort, umgicks mest. Sen lekt med underbaraste ungen! Det är aldrig fel. Synd att det inte händer så ofta man önskar bara. Blir väl enklare nu under sommaren.

Får väl se vad den här veckan har att bjuda på, imorgon blir det förhoppningsvis att åka ner på stan och ta hål i öronen. Haft förut, men inte tålt. Så tänkte testa nu igen. :) Har även en läkartid rätt sent under morgon dagen. Hoppas att det ska vara fint väder så man kan sitta nere på stan ett tag och kanske passa på att träffa nån vän?! Det händer allt för sällan. Man tänker att man ska ta tag i den biten, men ändå blir man lat och sitter hemma istället och klagar? Hm, får fan ta och skärpa mig nu!

Du gamla, du fria!


RSS 2.0